Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrét férfi intim torna gyakorlatok érdekelnének. Nem kurzusok elérhetőségei, nem könyvcímek, simán gyakorlatok, egy program, amit otthon csinálhatok. Nos?
Figyelt kérdés
Mikor interneten utánakerestem a dolognak, akkor csak az ajnározást találtam, hogy ez mennyire király, meg mindenkinek milyen hasznos, de konkrét gyakorlatot, programot semmit.
Az lenne a legjobb, ha lenne hozzá valami magyarázat is, hogy melyik gyakorlat mit is csinál, és az miért is és mire jó, már csak úgy kíváncsiságból is.
Köszönöm.
2009. júl. 31. 00:07
1/3 anonim 

válasza:

szerintem a pasik az ilyet magasról leszarják, úgyhogy google:)
2/3 anonim 

válasza:

Nem írom le részletesen, de arra keress rá, hogy PC izom tornáztatása.
3/3 A kérdező kommentje:
Épp az a bajom, hogy interneten csak kurzusok reklámjait találtam, konkrét gyakorlatokat nem. Ezért nincs kedvem külön kurzusra járni, annyira azért nem érdekel, ezért kérnék konkrét gyakorlatokat vagy linkeket.
2009. júl. 31. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!