Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most meleg vagyok? Biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most meleg vagyok? Biszex?

Figyelt kérdés

kb 2 éve megnéztem egy felnött meleg videót.. azóta nem tudom abbahagyni.. igaz a normál annyira már nem érdekel csak a bondange/black..

normált felnött filmeket is szeretem, de a csaj nyőgése néha már nem annyira érdekel, hanem épp hogy arra kell gondoljak hogy milyen szánalmasan játszák meg magukat..

nem húz a fiuk felé a szivem.. inkább a lányokért..

de a kisfőnök nem csak így gondolkodik...

miután megnéztem egy melegesebb vidit és kisültem mindíg rámjön hogy: fujj, ilyet hogy lehet csinálni?! stb.. de mielött nem beleképzelem magam a helyzetbe...

normál felnőtt film után semmi ilyet nem érzek...

----

van 2 haverom.. tökre szeretem őket mint barát.. de tök hejesek.. és néha elképzelem hogy milyen lenne velük..

lányokkal is elképzeltem ugyanezt...

.....

nem érzem hogy meleg lennék, mert nem engedném soha hogy belém jöjjenek hátulról.. de addig mindent el tudnék képzelni.. csak félnék hogy kiderülne valaha is..

(remélem elég ködösen írtam ahoz, hogy ne töröljék a kérdést)

2009. júl. 30. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Attól függ te hogyan érzed, ha nem vagy biztos benne az nem baj, olyat tegyél ami jól esik és szivesen csinálod. A szexfilmek meg egész más téma nekem volt egy időszakom amikor a leszbikus filmeket kedveltem de normálisan meg egyáltalán nem vágytam arra hogy más lányokkal legyek együtt. Sztem ez csak annyi hogy te erre tudsz felizgulni az nem feltétlen egyenlő azzal hogy meleg vagy.
2009. júl. 31. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Sztem csak bi vagy...nem hiszem hogy meleg lennél:)

Sztem próbáld ki külön-külön egyszer fiúval egyszer lánnyal és amelyik tetszik annál maradj.Ha mind2 tetszet bi vagy:)

(nem rosszból írtam)

2009. júl. 31. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is vok vele, ha elélvezek utálom az egészet, de mégis előtte meg vonz. Írj privit:)
2010. okt. 26. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is így vok vele. Én se mertem kipróbálni, mert barátok közül senkit nem mertem. Ha gondolod írhatsz privit...
2011. jan. 10. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Bár lehet mostanra kiderítetted h mi a helyzet veled =D de szerintem is Biszexuális lehetsz! Ráadásul aktív. Egy darabig én is így voltam vele főleg amíg nem volt még barátnőm, azt hittem azután h voltam nővel elfognak múlni a fantáziáim, azonban ez nem így történt =D kipróbáltam fiúval is és élveztem, bár tuti h soha nem engednék be senkit magamba!!! De mindez csak azután derülhet ki ha már kipróbáltad =)
2011. szept. 21. 23:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!