Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most meleg vagyok? Biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most meleg vagyok? Biszex?

Figyelt kérdés

kb 2 éve megnéztem egy felnött meleg videót.. azóta nem tudom abbahagyni.. igaz a normál annyira már nem érdekel csak a bondange/black..

normált felnött filmeket is szeretem, de a csaj nyőgése néha már nem annyira érdekel, hanem épp hogy arra kell gondoljak hogy milyen szánalmasan játszák meg magukat..

nem húz a fiuk felé a szivem.. inkább a lányokért..

de a kisfőnök nem csak így gondolkodik...

miután megnéztem egy melegesebb vidit és kisültem mindíg rámjön hogy: fujj, ilyet hogy lehet csinálni?! stb.. de mielött nem beleképzelem magam a helyzetbe...

normál felnőtt film után semmi ilyet nem érzek...

----

van 2 haverom.. tökre szeretem őket mint barát.. de tök hejesek.. és néha elképzelem hogy milyen lenne velük..

lányokkal is elképzeltem ugyanezt...

.....

nem érzem hogy meleg lennék, mert nem engedném soha hogy belém jöjjenek hátulról.. de addig mindent el tudnék képzelni.. csak félnék hogy kiderülne valaha is..

(remélem elég ködösen írtam ahoz, hogy ne töröljék a kérdést)

2009. júl. 30. 23:45
1 2
 1/15 kevin42 ***** válasza:
71%

Hát...

Mennyi idős vagy?

Amúgy sztem nem para, csak ne vidd túlzásba.,

2009. júl. 30. 23:48
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
hát Juk juk csak más a körités ezt tom hozzáfüzni amugy meg sztem Bi vagy. mind a két nem érdekel szexuálisan. Majd kipróbálod mind a kettőt azt amelyik jobban bejön azt csinálod vagy felváltva.
2009. júl. 30. 23:53
 3/15 anonim válasza:
73%
sztem sem para, minden ember elképzeli h milyen lehet a saját nemével... sztem ez természetes. csak tényleg ne vidd túlzásba.
2009. júl. 30. 23:55
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
nem vagyok nagy szakértő, de szerintem ha mind a kettőhöz vonzódsz, akkor bi lehetsz... meleg biztos nem szerintem..
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Sztem ez tök természetes, én lány vagyok,de izgatnak a lányok is, mármint csak képzeletben.

Ha a barátommal szeretkezek,akkor is gyakran gondolok arra,hogy milyen jó lenne ha itt lenne még egy-két csaj :) ... Én nekem is "teszik" pár barátnőm,mert szépek.

6/15 anonim ***** válasza:
95%
én =és, teszik=tetszik :D bocsi a hibákért
2009. júl. 30. 23:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

lehet lepontoztok nembaj

velem is ugyan ez volt aztán csináltam 1 fiúval és nem jött be azóta is van hogy nézek ilyen vidiket de már nem fogom csinálni fiúval.

2009. júl. 31. 01:03
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
nem para? de ez para. biszex pasi nincs, az előbb utóbb átfordul teljesen homoszexuálisba. te még a biszex "fázisban" tartassz. ismerek meleget és végigkövettem a "karrierjét", hidd el tudom miről beszélek. de semmi gáz nincs azzal ha valaki meleg, jobb melegnek lenni, mint egy életen át boldogtalannak, olyannak aki letagadja saját maga előtt a nemi hovatartozását.
2009. júl. 31. 01:20
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utolsó hozzászóló gondolatában van igazság, én is úgy gondolom, hogy a bisex férfiak idővel áttérnek teljesen. DE! Az is igaz, hogy lehet a kíváncsiságod csak addig megy majd el, amíg ki nem próbálod, át nem éled. Anno engem is nagyon érdekelt, hogy milyen lehet nővel, ki is próbáltam, és nagyon jó volt. De elég is volt, átéltem. Azóta ugyanúgy a férfiak érdekelnek (már csak 1 db férfi pontosan :) ). Szerintem nem vagy meleg, csak érdekel, és kipróbálnád. Én ezt gondolom. 22/L

2009. júl. 31. 08:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Ostobaság, hogy a biszex pasik "áttérnek" a fiúkhoz! Sőt! A legtöbb biszex srác végül egy lányt választ. Az, akiről úgy látjátok, hogy "áttér", az egyszerűen megpróbálta mindenkivel, még magával is elhitetni, hogy ő nem meleg, "csak" biszex. Nem mindenkinek megy olyan könnyen az elfogadás. De nekik kicsit megkésve, de sikerül. Tehát nem áttérnek, hanem elfogadják magukat. Ostobaságokat meg kérlek, hogy NE írjatok!
2009. júl. 31. 08:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!