Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most meleg vagyok? Biszex?
kb 2 éve megnéztem egy felnött meleg videót.. azóta nem tudom abbahagyni.. igaz a normál annyira már nem érdekel csak a bondange/black..
normált felnött filmeket is szeretem, de a csaj nyőgése néha már nem annyira érdekel, hanem épp hogy arra kell gondoljak hogy milyen szánalmasan játszák meg magukat..
nem húz a fiuk felé a szivem.. inkább a lányokért..
de a kisfőnök nem csak így gondolkodik...
miután megnéztem egy melegesebb vidit és kisültem mindíg rámjön hogy: fujj, ilyet hogy lehet csinálni?! stb.. de mielött nem beleképzelem magam a helyzetbe...
normál felnőtt film után semmi ilyet nem érzek...
----
van 2 haverom.. tökre szeretem őket mint barát.. de tök hejesek.. és néha elképzelem hogy milyen lenne velük..
lányokkal is elképzeltem ugyanezt...
.....
nem érzem hogy meleg lennék, mert nem engedném soha hogy belém jöjjenek hátulról.. de addig mindent el tudnék képzelni.. csak félnék hogy kiderülne valaha is..
(remélem elég ködösen írtam ahoz, hogy ne töröljék a kérdést)

Hát...
Mennyi idős vagy?
Amúgy sztem nem para, csak ne vidd túlzásba.,

Sztem ez tök természetes, én lány vagyok,de izgatnak a lányok is, mármint csak képzeletben.
Ha a barátommal szeretkezek,akkor is gyakran gondolok arra,hogy milyen jó lenne ha itt lenne még egy-két csaj :) ... Én nekem is "teszik" pár barátnőm,mert szépek.

lehet lepontoztok nembaj
velem is ugyan ez volt aztán csináltam 1 fiúval és nem jött be azóta is van hogy nézek ilyen vidiket de már nem fogom csinálni fiúval.

Szia!
Az utolsó hozzászóló gondolatában van igazság, én is úgy gondolom, hogy a bisex férfiak idővel áttérnek teljesen. DE! Az is igaz, hogy lehet a kíváncsiságod csak addig megy majd el, amíg ki nem próbálod, át nem éled. Anno engem is nagyon érdekelt, hogy milyen lehet nővel, ki is próbáltam, és nagyon jó volt. De elég is volt, átéltem. Azóta ugyanúgy a férfiak érdekelnek (már csak 1 db férfi pontosan :) ). Szerintem nem vagy meleg, csak érdekel, és kipróbálnád. Én ezt gondolom. 22/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!