Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá magam hogy nyeljem neki?
Nos én srác vagyok. Hogy miért szeretjük ?
Hát mert fantasztikusan jó érzés tudni, hogy eztis megteszi értem a lány, így biztosan tudom hogy nagyon szeret. Bár szerintem inkább a fordítottja igaz, ha rohan kiköpni, vagy nem is hagyja hogy oda menjek el az olyan kiábrándító érzés, mintha undorona tölem. Mellesleg amikor egy lányt kinyalok, ha nedvedzik rendesen annak sincs túl jó ize, mint ahogy gondolom a spermának sincs.
Azonkívül biztosan létezik egy réteg akinek azért kell ez, mert felsőbbrendű akar lenni, de hidjétek el, ez nagyon ritka én nem is ismerek ilyet. Minden haverom a fenti okok miatt szereti.
Hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak: Barátnöm pl. akkor szokott öklendezni, ha épp túl mélyen van bent a szájába az eseménykor és/vagy ő van felül. nyilván ilyenkor nehéz nyelni is (próbálj inni igy ugye...) Ha ö van hanyat, vagy térdel, akkor nem szokott gond lenni.
Én fiú vagyok. Eddig 4 lányból 1 panaszkodott. Az ő kérésére megkóstoltam a sajátomat.
FŐZELÉK íze van.
Szal nem vészes, se nem jó, se nem rossz. Illetve az utóíze kicsit fura, szal nem árt egy pohár vízzel leöblíteni.
Én fiú vagyok. 4 lányból 1 panaszkodott. Az ő kérésére megkóstoltama sajátomat.
Főzelék íze van.
Se nem jó, se nem rossz. Az utóíze kicsit fura, szóval nem árt egy kis vízzel leöblíteni.
Egyszerű az ok amiért szeretjük.
Amit leírtak előttem az igaz, ettől olyan érzés van hogy még ezt is megteszi a lány.
Egyébként meg nekem ne mondja egy srác se hogy nem kóstolta még, minden srác megkóstolja ez nem kérdés, csak nem meri elmondani. :DD
Jah és LÁNYOK!!
Ha szar az íze, akkor két dolgot tegyél:
Ha lenyeled, ne ízlelgesd egyből nyeld le, a torkodnak nem fog ártani nem olyan ez mint a pálinka hogy utánna már köpködsz, nem is fogod érezni az ízét. Utánna büszkén mutogasd a nyelved kidugva hogy lement azt imádjuk :DD
Nomeg mosolyogj közben és nézz a szemébe ;-)
Szia!
Nos, én még csak ott tartok, hogy miközben puszilgatom meg szopogatom a páromnak néha egy-egy csepp lemegy az nem gáz. Szerintem szép fokozatosan valahogy így lehet megszokni. Előbb-utóbb nem bánja az ember lánya, ha lemegy is. Bár a párom illatát én sem szeretem nagyon, de ez is őhozzá tartozik. Egyébként szerintem kicsit sós-savanykás. Szerintem először nem úgy indítsatok, hogy most "végigcsinálod", hanem ha ez már számodra is jó, mondjuk úgy szereted, mert szereti. Remélem érted :) Türelem és szerelem, szerintem ennyi, meg fokozatosság. Üdv neketk!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!