Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Penis xxl creme? Ki mit tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Penis xxl creme? Ki mit tud erröl? Valaki hasznälja?

Figyelt kérdés
Jó lenne tudni róla picit bövebben, mert a barätommal szeretnénk kipróbälni, de nem tudom, hogy ez végülis mire jó? Vagy hogy ha räkenjük a péniszére, akkor nekem nem lesz bajom ettöl az anyagtól odabennt?? Nem tudok róla semmit, és kicsit félek...Köszi a segitséget!!
2009. júl. 30. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
28%

Ha azt se tudjátok mi az, mi a f*sznak akarjátok kipróbálni?

Kenjetek a farkára erőspistát, az is tuti hatásos.

2009. júl. 30. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Te meg ha nem tudsz normälisan välaszolni, akkor minek írsz?? Mi mindent ki akarunk próbälni, de azért óvatosak vagyunk!!
2009. júl. 30. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

szia. ez egy potencianövelő krém, amitől semmi bajotok nem lesz, de sztem felesleges, mert gondolom anélkül is áll a zászló:)

szóval ha nincs merevedési probléma, felesleges (nagyobb nem lesz tőle)

2009. júl. 30. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nahlátod, a mindenbe az erőspista is beletartozik, tehát csak segítettem...
2009. júl. 30. 21:30
 5/5 ÁgiÁgiÁgiÁgi válasza:
Mi használjuk. A püáromnak nagy a pénisze és feláll krém nélkül is, de krémmel bekenve jobban telítódik vérrel és ezért nagyobb is lesz és tovább lesz jó kemény. Élvezés után hamarabb lesz újra kemény. Semmi problémát nem okoz. Franciánál se. Szóval jó krém, én szoktam neki bekenni az egész péniszét. Elég gyors a hatása. :-)
2016. febr. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!