Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka a véres vizeletnek?
Figyelt kérdés
Amikor pisilek a végén véres a vizelet és csip meg az alhasam fáj. meg gyakori a vizelési ingerem!2009. júl. 30. 19:07
11/14 anonim válasza:
Ez egy súlyosabb hólyaggyulladás és házilag nem fogod tudni szövődmények nélkül kikúrálni. a saját érdekedben irány az urológus (ő foglalkozik a húgyutak betegségeivel ffiaknál és nőknél egyaránt). ha nem kezeli orvos, akkor ráterjedhet a petefészkedre is akár, és meddőséget okozhat. vagy a vesédre megy, és járhatsz a műveseállomásra géppel átszűretni a véredet. voltam ott látogatóban, nem egy vidám hely, és akkor még finoman fogalmaztam. megérné ez neked?
12/14 anonim válasza:
A saját érdekedben mindenképp menj el orvoshoz! Nagy valószínűséggel felfázás, de akár más is lehet! Lehet, hogy pár napra rá el fog múlni, de hidd el nekem, hogy lehet, hogy egy hónap, másfél és megint jelentkeznek a tünetek. Te magadnak nem fogod tudni kikúrálni! Nekem is volt ilyen, és nem egyszer nem kétszer voltam vele dokinál és még a mai napig elő elő jön. Tehát irány a doki, amíg meg nem találjátok rá a megfelelő kezelést!! Ne játssz ezzel!!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi voltam orvosnál!Fel vok fáza de már nem véres a vizeletem!!!
2009. aug. 5. 12:39
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Túl vagyok a vizsgálaton! Csak fel vaok fázva!
-ReapeR-23/F:hallod egy 12 éves lánynak(nekem)nem kéne ilyet írjál!te engem ahogy te fogalmaztál:nem fogsz meg dugni! értve?
2009. aug. 6. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!