Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi a farka lankadtan 4 cm! Ez normális? Mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 17:28
11/13 anonim 

válasza:

Most nem azért de a barátnőm még nem is látta lankadtan:J....ha előkerül akkor áll rögtön, ha meg végeztünk meg se tud mozdulni a csaj ... nem hogy nézegetni...amúgy 13 állva és 4-5 lógva... most kezdjek sírni a boldog kapcsolatommal... ?.. te nem is szereted a srácot ha észrevetted és gond neked. Úgy lehet segíteni hogy elmész kurv@nak és szopogathatsz 20 centiset... ennyi te hülye pi cs@..szia
12/13 anonim válasza:
nekem 8 lankadtan
nagyon ritkán összemegy 4re
de mereven 18, biztos ez nála is hasonlóan van
nem is értem mér azon rágod magad h lankadtan mennyi...
13/13 anonim válasza:
Hát nem tudom....... végül is megértem a kérdés íróját!
Az én barátnőmet is zavarja még most is, de nekem még négy centi sincs. Csak három. És ahányszor látja lankadtan, mindig nevet, de ezért nem vágna ki. Igaz, akcióban is csak 9 cm :) De meg van vele elégedve. Ehhez szokott, ennyi....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!