Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a pasitok pénisze? Komoly válaszokat várok.
Valahol olvastam, hogy az átlag pénisz méret ernyedt állapotban 8,5 cm Merev állapotban pedig 13-16 cm.
A férjemnek kb fele ekkora. Mit tehetnék, hogy a sex jobb legyen nekem? Ő élvezi nagyon, de szerintem nálam az a gond, hogy kicsi a méret. Lehet ezzel tenni valamit? Tök nehezen jutok el a csúcsra, néha egyáltalán el sem jutok, és így a szexuális életünk hanyatlófélben van.

Szia,az én páromé 13 cm! Kifejezetten élvezem Vele a szexet,pedig volt olyan párom is,akinek jóóóval nagyobb volt! Gond inkább a vonzódással van szerintem...
Próbáljátok meg kicsit feldobni a szexet valamivel... :) Szerintem ez csak jó lehet.

Hm... érdekes vàlaszok születtek! En személy szerint csak mosolygok a dolgokon, amiket itt sokan leirtatok... De ha ez mind igaz lenne, akkor a Magyar àtlag lenne a vilàgon a legnagyobb, ràadàsul 2-3 cm vernénk mindenkire!
Lehet, most itt nektek nagyzolni, hogy jujj, a pasimé 20-as meg ilyenek! Ti is, meg Mi is nagyon jol tudjuk, hogy kamuztok ezerrel. De még ha igaz is, akkor is, azt kell mondjam: "Jézusom, mekkora pi..àtok van"!
és most meglehet càfolni a sokévi àtlagot, valamint az anatomia iratlan szabàlyait. De lehet, hogy tévedek, és a méhetek a gyomrotok helyén van, s 20 cm-es hüvellyel rendelkeztek, mert gondolom mindannyiotoknak tövig be is csuszik! :D Csak kérdem, nem fàj a hasatok fiatal lànyok?
Nem baj, majd egyszer a késöbbiekben ràjöttök!
és még mielött valaki azt mondanà, hogy kissebbségi komplezusom van, nem, nincs! A baràtnömnek rendszeres minden aktus alatt van G-PONT (nem csikloi) orgazmusa.
De Ti is biztos àtélitek ezt, a baràtotok hatalmas farkàval.
Szerintem Ti azt sem tudjàtok, hogy miröl szol a szex. Ha mégis, nem arcoznàtok itt, mert a sexhez nem kell akkora. Minden a jo technikàn mulik, de ezt nektek biztos nem kell mondanom... :D
22/F

A barátomé 12 cm körül van. Hozzáteszem, hogy senkivel sem élveztem ennyire a szexet... Az a lényeg, hogy játékos legyen a pasi! :) Nekem nem is kellene ennél nagyobb, mert ha teljesen benyomja néha fáj...
Szóval nem tudom hogy lehet évezni a szexet mondjuk 20 cm-rel...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!