Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a pasitok pénisze? Komoly válaszokat várok.
Valahol olvastam, hogy az átlag pénisz méret ernyedt állapotban 8,5 cm Merev állapotban pedig 13-16 cm.
A férjemnek kb fele ekkora. Mit tehetnék, hogy a sex jobb legyen nekem? Ő élvezi nagyon, de szerintem nálam az a gond, hogy kicsi a méret. Lehet ezzel tenni valamit? Tök nehezen jutok el a csúcsra, néha egyáltalán el sem jutok, és így a szexuális életünk hanyatlófélben van.

általában az ujságokban van szexrovat és jó kis dolgokat szoktak ott irogatni... ha kicsi a micsodája: sima norm póz ö van fent, te lent mondjuk, csak te felteszed a nyakába mind hét lábad. igy még a kicsi is jó:D
vagy: te vagy megint alul, tök egyenesen kinyujtod a lábad egymás mellé. minél kissebb a terpesz annál jobb. ö pedig felül van, és a térdén támaszkodik és ugy... igy is jó, mert el tudja érni a csiklód 0 kézzel:D és elég nagy a sikerre az esély:P
sok sikert!!

utolsónak..
és milyen a sex? milyen technikákkal csináljátok, hogy nekd is jó legyen?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!