Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Rossz íze van a spermának?

egyél ananászt vagy igyál ananászlevet, egyél csokit. a lényeg, hogy édes dolgokat. az alkoholt és a cigarettát kerüld, attól keserű lesz nagyon. vannak lányok, akik undorodnak tőle, az ízétől, az állagától. bár, én úgy gondolom, hogy ha valakit igazán szeretsz, akkor azt mindenével együtt szereted. a női punci sem éppen vattacukor ízű, valahogy az mégis jól esik a spermától undorodó lányoknak is, ha orálisan kényezteti őket a barátjuk :):P
20/L

utsónak: minden tiszteletem a Tiéd, a szívemből szolottál. :)
am meg az ananászléről hallotam nagyon sokszor hogy az édessé teszi

Sok-sok csoki <ugy is ledolgozod bnőddel> :)!!! Egy szexuálszakértőtől hallottam.
A cigi meg télleg gáz!!! Hidd el megéri letenni ha egy ilyen dologról van szó :)

ananász vagy ananászlé! gumicukor! ezek mind jók, de az ananász a leghatékonyabb :)
a sörtől pl. nagyon keserű lesz, majdnem hányingerhez is vezethet, ha a pasi sok sört iszik. /a lánynál lehet hányinger/ :D:D:D

A válasz megírásának időpontja: ma 03:29
nem az a számít, hogy röviddel előtte mit evett vagy ivott, sokkal inkább, hogy az előző napokban mit fogyasztott :)

Hááááát,kicsit kesernyés-sós beütésű az íze.Nem valami finom,de nem kell ízlelgetni,csak lenyelni gyorsan :-)
Mondjuk nekem utána fáj a gyomrom..de ez lehet egyénfüggő.
De ha nem szeretné lenyelni,akkor ne erőltesd!

Ez tömény,friss fehérje :-S
Nem valami ínycsiklandozó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!