Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjátok a párotokat ha közösülni szeretnétek vele? (bővebben lent)

"Nem tudom tetszene-e a férjemnek ha "kipróbálnám" ezt vele?!"
Mi akadályoz meg benne?
Főleg, ha nagyon kívánod, és akkor húzod le a bugyid, és dobod oda neki (minél közelebb)... nem hiszem, hogy akad férfi, aki ennek ellen tudna, akarna állni.

Én: megmajszizom a kukacodat
Párom: kinyalom a bugyidból a nunnit
Mindketten: szerizzünk
De egyébként mi sem mondjuk meg egymásnak,hanem simizem a péniszét,eljátszom vele és ő erre nagyon beindul,akkor meg már nincs megállás.. :D Vagy behajolok előtte meztelenül és már erre is felkapja a fejét. Meg ha ketten vagyunk otthon,akkor mi alapból meztelenül járkálunk a lakásban és akkor végig izzik a levegő! :D

"Nem tudom tetszene-e a férjemnek ha "kipróbálnám" ezt vele?!"
biztosan benne lennék a játékba és nem azt mondanám hogy miért nem a szennyesbe dobtad :)
Ámbár én minden apro jelre ugrok :)
34F

semmit ne mondj jobb ha: ő tvzik te addig vegyél fel 1szexi fehérneműt v semmit a köntös alá sétálgass mintha semmi különös nem lene és az 1ik pillbe hirtelen dobd le a köntöst mgadrol:) tuti nem kell ezek után semmit mondanod:P
sztem még ameccset is kihagynáxD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!