Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjátok a párotokat ha közösülni szeretnétek vele? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
várok: viccesebb,vagy határozott szavakat,stb...2009. júl. 29. 20:16
11/28 anonim 

válasza:

-Kívánom a f*szodat!
-Én is a p*nádat!
-Úgy megb*sználak!
-Akkor vegyél fel egy gumit és hajrá!...
...és innen már tudod asszem a folytatást! :P
13/28 anonim 

válasza:

Mi úgy mondtuk,hogy:"kuculjunk":D
14/28 anonim válasza:
Megpóniználak!!!xD Ne legyen köztünk semmi gátlás, se ruha, se levegő!!;)Fonódjunk össze mint a párzó giliszták!!!xD
15/28 anonim 

válasza:

mi nem szoktunk ilyen "vezényszavakat" használni,csak odamegyek,vagy bújok hozzá ha a gép elött ül és elkezdem simogatni,meg ilyenek,vagy odadobom neki a bugyimat,és akkor már tudja hogy mi a dörgés.
de nagyon tetszenek ezek a hívószavak.
22/N
16/28 A kérdező kommentje:
16:51- tetszik a taktikád vagy minek is nevezzem?! Nem tudom tetszene-e a férjemnek ha "kipróbálnám" ezt vele?!
2009. júl. 30. 16:55
17/28 anonim 

válasza:

Megfogom es magammal huzom :) 16/l
18/28 anonim 

válasza:

Hát ha én akarom akk pl. kacsintok vagy szexisen beállok a tv elé és tudja miről van szó.....Eddig minden pasimnál így volt....Am most nincs barátom éppXd
19/28 anonim 

válasza:

Biztosan oda lenne hacsak rádobnád a bugyid :) Mi csak egyszerűen mondjuk h szeretkezzünk, v oda vezetem a kezét h érezze h nedves vagyok, attól nagyon beindul. V elkezd kényeztetni és édesen megkérdezi h beteheti-e :)De lehet egyszerűen egy olyan csók, v simán levetkőztetem :) V csinálok vmi olyat amitől kicsi is elég h beinduljon. Páromnak pl a füle a gyenge pontja :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!