Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bennem van az, hogy ottfog utána hagyni vagy félek a
terhességtől akkor még nem kéne elkezdeni a szexet nem?
Jól gondolod, még nem.
CSak akkor élj nemi életet, ha sem a szexel, sem a pároddal szemben nincs semmi fenntartásod, és teljesen biztos vagy magadban.
Különben őrült módon megbánhatod, és rámehet a jövőd...
2008. máj. 14. 16:53
2/8 A kérdező kommentje:
vhogy úgy érzem, hogy amit most gondolok az sose fog elmúlni... így hát sose leszek "érett" a szexre?...
De igen, érett leszel rá, és ez nem csak rajtad múlik, az a lényeg hogy te is akard, hogy a megfelelő partnerrel csináld, akiben megbízol, ha ilyen gátlásaid vannak hogy félsz hogy elhagy, akkor ne feküdj le vele, talán tudat alatt érzed, nem ő az akivel meg kell tenned, de lehet idővel, ha jobban megismered, akkor már megbízol benne. Szóval még ráérsz és várj, ne vágj bele.
A terhességtől szerintem kb minden lány fél, de ha ügyeltek a védekezésre akkor nem lesz semmi gond. Az normális ha félsz a terhességtől.
2008. máj. 14. 17:48
4/8 A kérdező kommentje:
szal akkor csak annyi a probléma, hogy félek, hogy utánna ott hagy? amúgy több mint fél éve vagyunk együtt és, ha eddig csak "arra" kellettem volna neki már rég elhagyott volna, hiszen még nem adtam oda neki magam... türelmesen várt... (néha-néha megemlítette, de sose erőltette) lehet, hogy csak én beszélem be magamnak, hogy ott fog hagyni? ha igen hogyan tudnám ezt megváltoztatni??
ha szereted és bizol benne akkor nemkell félni... védekezzetek biztonságossan és nem kell attol félned h egy babával hagy ott... és ha utána otthagy akkor megsem érdemelt téged...
2008. máj. 14. 19:33
Ne arra gondolj, hogy "úristen, ha lefekszem vele, akkor el fog hagyni"... mert akkor ezt programozod be magadnak, és így is lesz! Mindig csak pozitív dolgokat iktass a fejedbe! Egyébként én is 16 vagyok, de én még nem érzem magam érettnek arra, hogy szexuális életet éljek, pedig 10 hónapja vagyunk együtt a párommal. De hogy megnyugtassalak, én is félek attól, hogy terhes leszek... lehet, hogy lelkiekben még nem készültünk fel rá. :) Hiába kívánjuk.
2008. máj. 14. 19:52
Azt hiszem sokan küzködnek ezzel a gondal:S sajnálatos módon és a legtöbbnek alapja is van. De mindig gondol át: akarod hogy emgtörténje? megérdemel? van más az életében? eléggé ismered, hogy neki add az elsőt? és így tovább csak te dönthetsz msáok csak segítséget nyújthatanak ....
2008. máj. 14. 20:22
Szerintem a kérdésedből egyértelműen kiderül, h még nem vagy kész. És nem baj az, ha váratod a barátod, jobban látni fogod, h csak a szexre hajt-e.
ÉS MINDIG minden alkalommal megfelelően védekezzetek és akkor kevésbé fogsz félni a terhességtől.
2008. máj. 14. 23:21
Kapcsolódó kérdések: