Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék feldugni magamnak egy banánt (héjastól), elég ha csak sima csapvízzel mosom meg előtte?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 17:06
11/21 anonim 

válasza:

Ha pasi vagy akkor visszaszívtam mindent...:D
Ne csináld!! :P
(23/F)
KG
(A kérdezők értékeljék a válaszaim)
13/21 anonim válasza:
te nem vagy normális! szerintem főzd a banánt először jó forró vízben h jó pépes legyen! sok sikert! majd írj h sikerült! :D
14/21 anonim 

válasza:

Ha műttetni akarod a fenekedet, akkor csináld csak, ha egyáltalán sikerül feldugni, kihúzni nem nagyon fogod...
Beteg vagy...
15/21 anonim 

válasza:

Ajánlom,hogy legközelebb egy sünit dugj fel.
16/21 anonim 

válasza:

Ja, hogy fiú vagy! Az más. Pasid is van... vibrid is...
Szerintem próbáld meg finoman feldugni magadnak a Draskovics Pókharapó Tibor miniszter urat!
17/21 anonim 

válasza:

Húzz rá óvszert és a probléma megoldva!
18/21 anonim 

válasza:

Uborka nem kéne?? :P
Amúgy szerintem hülye ötlet, ne próbáld ki!!
19/21 anonim 

válasza:

sztem necsald meg a barátod egy banánnal. legalább ti homok legyetek már normálisak.
20/21 anonim 

válasza:

Alaposan mosd meg langyos szappanos vízzel! Az még jobb, ha húzol rá egy óvszert. Akkor tényleg steril lesz az a rész, ami beléd derül.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!