Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék feldugni magamnak egy banánt (héjastól), elég ha csak sima csapvízzel mosom meg előtte?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 17:06
1/21 anonim 

válasza:

Ó, persze. De ha egyáltalán nem mosod meg, sokkal nagyobb eséllyel kapsz el egy fertőzést. Gyerekkoromban azt tanultam, az embert a gondolkodás emelte ki az állatvilágból. Mostanában inkább arra szavazok, hogy nem másztunk vissza a fára...
2/21 anonim 

válasza:

Volt egy orvostanhallgató ismerősöm, és mesélte, hogy gyakorlaton előfordult, hogy hozzád hasonló lányokat kellett ellátni az orvosoknak, mert kísérleteztek, aztán nem tudták kiszedni, és műteni kellett. Ennek tudatában fontold meg még egyszer az ötletedet, nehogy miattad is a fejüket fogják aztán az orvosok.
3/21 anonim 

válasza:

Te aztán nem vagy semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4/21 anonim 

válasza:

igaza van az elsőnek..mért nem veszel vibrátort???am meg huzz rá egy gumit te szerencsétlen!
5/21 anonim 

válasza:

és hova akarod feldugni? Egyáltalán lány vagy? Ha fiú vagy, dugd fel nyugodtan, majd a farkadon kihúzza az orvos :) Egyébként a hüvelyből bármi kijön, ne parázz! A héjas banánt azonban vegyszerrel kezelik, hogy megérjen, mire Magyarországra ér. Vigyázz, nehogy te is túlérett legyél!
6/21 anonim 

válasza:

sztem nem. forralj fel vizet, és abban áztasd kicsit.
a sima csapvíz nem fertőtleníti.
vagy mosd meg szappannal.
7/21 anonim 

válasza:

Biztos, hogy egyetlen pasit sem találsz, aki megdughatna???... 8-o
Virsli, szafaládé, kolbász eszedbe jutott már???... 8-[
9/21 A kérdező kommentje:
Amúgy fiú vagyok és van pasim is meg vibrim is, csak a banán olyan izgi lenne...
2009. júl. 28. 17:26
10/21 anonim 

válasza:

Most miért piszkáljátok?? Ez izgatja fel.. Miért ne próbálhatná ki?
Amúgy szerintem mosd meg, és húzz rá egy óvszert.. (vagy kettőt) :)
(23/F)
KG
(A kérdezők értékeljék a válaszaim)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!