Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki próbálta már kínai csajjal? Tapasztalatok?
11/17 A kérdező kommentje:
9. 21-es, köszi, azt hiszem, minden lényegeset leírtál. Ezennel bejelentem, hogy választ kaptam a kérdésemre!
Azért ha valaki még nagyon akar írni, tegye meg nyugodtan!
12/17 anonim válasza:
kínai barátnőm van. jó az ágyban.
2010. jan. 19. 00:25
13/17 A kérdező kommentje:
Jó az ágyban...
megnyugtató :)
Ritka, hogy kínaiak magyarokkal járjanak.
Ha meguntad, kérlek passzold át nekem! :)
14/17 Koborlo válasza:
Nekem több kinai csajhoz is volt közöm, mind Azsiában történt. Külömbség van itt is Peking, Shanghai és Taipei között. Többnyire fazonra voltak igazitva (csupasz es rövid szeméremajkak), teljesen borotválttal meg nem találkoztam. A harminc felettiek nem szerették a pengét, igaz sokkal enyhébben szőrösek, mint az átlag európai csajok. Volt olyan is, amelyik ördög volt az ágyban, egy másik meg sem moccant végig, nem lehet egy kalap alá venni mindet, akárcsak itthon. Eddig a legkedvesebb, legbevállalósabb csajom kinai volt, sajnos az ő angolja és az én mandarin-kinaim nem volt elégséges egy zavartalan kapcsolathoz, ezért keveset tartott. Amúgy csak jókat tudok mondani róluk általában. Tiszták, kellemes és nem erős az illatuk ott lent, gyorsan és tőményen nedvesednek, de nem zavaróan. Valamivel kisebb a méretük mint nálunkfele, ezért egy átlagos EU méret már nagynak számithat náluk. Ugy értettem a csajaimtól, hogy az orosz és magyar pasik bejönnek többnyire náluk (mint arc), persze a bunkóságot nem dijazzák ők sem. Nem könnyű járni is velük hosszú tavon. Könnyen meg tudod sérteni őket, ha nem vigyázol, nem is sejted és már végeztél. Ha több és egyéb is érdekel levélben irhatok, hogy ne offoljak itt esetleg.
2011. jan. 9. 20:42
15/17 anonim válasza:
Üdv!
Jelenleg is kínai barátnőm van. kínai-kínai. Csak jókat tudok elmondani. Sokkal odaadóbbak, mint egy európai lány. Fazonírozást tekintve egyre többen szépítgetik a puncit, de azért még neked tud ugrani a kutya a bugyi alól. Amit eddig tapasztaltam, a kínai lányok szeretnek kefélni. Szóval hajrá!
2011. jan. 28. 04:30
16/17 anonim válasza:
"Kínában persze szívesebben csinálnám, mert a kínaiaknak ott a helye, nem itt"
na nem már. ha nem lennének itt a büfékben, akkor az életben nem látnál soha sárgát. kínába meg úgy sem fogsz kijutni pusztán csajozás céljából, szóval hálás lehetsz nekik, hogy itt vannak ők, meg az afrikaiak, meg az arabok stb. Na de a cigányok. NA azok NEM idevalók! hanem a kemencébe! de ez itt az off.
2011. máj. 15. 13:21
Igen a japan meg kinai 2 kulon dolog miert talan az osztrak egy magyar ugyanolyan mar bocs??? szusi az japan barmok...kinaiak jo nok es odaadok es tenyleg jok az agyban csak ajanlani tudom :) :D
2011. jún. 8. 16:37
Kapcsolódó kérdések: