Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki próbálta már kínai csajjal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki próbálta már kínai csajjal? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Megőrülök egy kínai kapcsiért, de még nem jött sose össze. Kínában persze szívesebben csinálnám, mert a kínaiaknak ott a helye, nem itt. De félre az elvekkel, ha már itt vannak, ki lehet próbálni őket???
2009. júl. 28. 16:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Ki lehet e próbálni őket? Talán kérdezd meg tőlük. De ez azért kicsit durva. Olyan természetesnek tartod, mintha a piacon kérdeznéd meg, hogy felpróbálhatod-e a ruhát.
2009. júl. 28. 17:07
 2/17 A kérdező kommentje:

Ja, vágom, én se úgy értettem, hogy felpróbálok egy párat, aztán amelyik bejön, azt megtartom.

Finomítva a kérdést: A kínai punciról szeretnék értekezni. Az ízéről és az illatáról elsősorban. Vágyom rá...

2009. júl. 28. 17:30
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Fogalmam sincs, hogy milyen a kínai punci szaga, vagy íze. Miért, nemzetiségenként változó a puncik szaga és íze? És ha még nem próbáltad, akkor hogyan vágyhatsz rá, hiszen azt sem tudod milyen.
2009. júl. 28. 17:37
 4/17 A kérdező kommentje:
Az emberi rasszok közül nem mindegyiknek azonos a kipárolgása. Sőt. Nem azonos. Cigánylánnyal már voltam, az ő íze, illata csodálatos volt. Persze tisztességes lány volt. Kár, hogy vége.
2009. júl. 28. 17:45
 5/17 anonim válasza:
53%

Celluxszal ragaszd a baratnod szemeit hatra. Neki nem fog tetszeni, de Neked lehet. :D

Meg mondjad neki, hogy orgazmuskor ne a nevedet orditsa, hanem azt, hogy csungcsangcsen:D

S.

2009. júl. 30. 12:03
 6/17 anonim ***** válasza:
47%
lol.. hát, nemtudom kihagyni h ne idézzek egy sort a Hannibal-risingból.. mi szerint "a japán pina vízszintes" -->szal gondolom a kinai is..XDD persze nyilván csak poénkodott az ürge, de lechter bácsi azér kicsinálta..
2009. júl. 30. 12:05
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
hát az az igazság hogy én csak smárolásig jutottam csak el ázsiai csajjal sajnos de az elég hosszúra és jóra sikeredett...
2009. júl. 30. 12:15
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

Hmmm... már a magyar punci nem is jó? :/

Aztán csodálkoznak a magyar pasik, hogy a nők miért menekülnek török pasikhoz...

2009. júl. 30. 18:52
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

a magyarnak gulyásszaga van

a kínainak szusi szaga van

az olaszoknak pedig sonkás pizza szagú

egyszer egy atlantiszival voltam annak rántotta szaga volt...

2009. júl. 30. 23:01
 10/17 anonim ***** válasza:
73%

Nekem van tapasztalatom e téren.

Szóval először is európai a kínai csaj vagy kínai-kínai (Kínában is él) a csaj?

Ha európai akkor valószínűleg borotvált illetve fazonírozott inkább, de akadhatnak meglepetések.

Ha kínai-kínai akkor készülj fel hogy ott bizony az átlag nem fazonírozza vagy borotválja a nemiszervét. Habár nem burjánzik mindenfelé (comb, fenék, has) de erősebb a szőrszál. Ezért jobb előre meggondolni bejön-e a dolog.

Amúgy úgy vettem észre hogy sokkal jobban nedvesednek (és folyik is) az ilyen csajok egy kis újazástól már elalélnak. Az ízük attól függ mit esznek és tisztálkodtak e előtte, de másabb egy picit. Nem annyira irányító típusúak az ágyban de ezt meg kell tapasztalni.

Az itt nevelkedett kínai lányok már inkább olyanok mint a magyar csajok, de azért nem ugyanaz a kettő.

Egy valamit szem előtt kell tartanod attól, hogy mandula szemű még nem biztos, hogy kínai (inkább vietnámiak vannak itt többen), és inkább én a japán lányokat ajánlanám Neked!

2009. júl. 31. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!