Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki próbálta már kínai csajjal? Tapasztalatok?

Ja, vágom, én se úgy értettem, hogy felpróbálok egy párat, aztán amelyik bejön, azt megtartom.
Finomítva a kérdést: A kínai punciról szeretnék értekezni. Az ízéről és az illatáról elsősorban. Vágyom rá...

Celluxszal ragaszd a baratnod szemeit hatra. Neki nem fog tetszeni, de Neked lehet. :D
Meg mondjad neki, hogy orgazmuskor ne a nevedet orditsa, hanem azt, hogy csungcsangcsen:D
S.

Hmmm... már a magyar punci nem is jó? :/
Aztán csodálkoznak a magyar pasik, hogy a nők miért menekülnek török pasikhoz...

a magyarnak gulyásszaga van
a kínainak szusi szaga van
az olaszoknak pedig sonkás pizza szagú
egyszer egy atlantiszival voltam annak rántotta szaga volt...

Nekem van tapasztalatom e téren.
Szóval először is európai a kínai csaj vagy kínai-kínai (Kínában is él) a csaj?
Ha európai akkor valószínűleg borotvált illetve fazonírozott inkább, de akadhatnak meglepetések.
Ha kínai-kínai akkor készülj fel hogy ott bizony az átlag nem fazonírozza vagy borotválja a nemiszervét. Habár nem burjánzik mindenfelé (comb, fenék, has) de erősebb a szőrszál. Ezért jobb előre meggondolni bejön-e a dolog.
Amúgy úgy vettem észre hogy sokkal jobban nedvesednek (és folyik is) az ilyen csajok egy kis újazástól már elalélnak. Az ízük attól függ mit esznek és tisztálkodtak e előtte, de másabb egy picit. Nem annyira irányító típusúak az ágyban de ezt meg kell tapasztalni.
Az itt nevelkedett kínai lányok már inkább olyanok mint a magyar csajok, de azért nem ugyanaz a kettő.
Egy valamit szem előtt kell tartanod attól, hogy mandula szemű még nem biztos, hogy kínai (inkább vietnámiak vannak itt többen), és inkább én a japán lányokat ajánlanám Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!