Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha bugyi lehúzása közben látható a (tiszta) tisztasági betét? Nem muszáj, hogy sex közben legyen így.
Férfiak/fiúk válaszát várom.
undorodtok töle?

Aki a tamponos megoldást írta:csak az a baj,hogyha nincs meg akkor a tampont nem lehet feltenni,meg hát minek?
Szóval a tisztasági betét használata szükségszerű.Inkább lássa meg a tisztasági betétet a pasi,mint azt hogy a bugyidon ott van a fehérfolyás nyoma...

amúúúgy, sztem azt a minimális fehér a folyást a pasi észre sem veszi a bugyidon, ellentétben a betéttel. inkább azaz 1-2 mikropötty a bugyimon, mint egy komplett betét.
amikor meg éppen több van, én akkor pl nemhordok fekete bugyit, fehér bugyin meg nemláccik :D
a pasim pedig nemszokott belekukkantani a bugyimba, eccerűen csak leveszi, és nemnézi mivan benne, de a betétet, ha nem nézi, is észreveszi.

Csak a fehér folyás ha megszárad (és minimális bakt. fertőzésed van) besárgul...
De én azt mondom inkább a tisztasági betétet lássa meg.

Kösz mostmár sikerült letiztázni.
Férfiak kérlek: Ciki vagy nem?

Egyáltalán nem ciki! Én ebben az esetben azt látom, hogy a nő ad magára, a higiéniára. Ez nem ciki! Egyébként is, ha már egy férfival ilyen bizalmi viszonyba kerülsz, hogy leveszi a bugyid, akkor ott ez már nem lehet tabu!
A férfiak többsége szerintem idegenkedik a női higiénia megismerésétől, pedig ez fontos egy normális párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!