Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki az ha bugyi lehúzása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki az ha bugyi lehúzása közben látható a (tiszta) tisztasági betét? Nem muszáj, hogy sex közben legyen így.

Figyelt kérdés

Férfiak/fiúk válaszát várom.

undorodtok töle?

2009. júl. 28. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Aki a tamponos megoldást írta:csak az a baj,hogyha nincs meg akkor a tampont nem lehet feltenni,meg hát minek?

Szóval a tisztasági betét használata szükségszerű.Inkább lássa meg a tisztasági betétet a pasi,mint azt hogy a bugyidon ott van a fehérfolyás nyoma...

2009. júl. 28. 14:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj el elötte wc-r ,ha esélyét látod a dolognak,és kiveszed a betétet,ha meg együtt éltek már,akoor már ez tök természetes sztem...
2009. júl. 28. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem meg kell a tisztasági betét, mert ha megtelt a tampi cuccal, a jelzőszál is olyan lesz, és ha nem megyek időben mosdóba, akkor a bugyim lenne olyan és nem a betét. Szóval higiéniai szempontból tanácsosabb. De mindegy is! Nem ez a kérdés!
2009. júl. 28. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

amúúúgy, sztem azt a minimális fehér a folyást a pasi észre sem veszi a bugyidon, ellentétben a betéttel. inkább azaz 1-2 mikropötty a bugyimon, mint egy komplett betét.

amikor meg éppen több van, én akkor pl nemhordok fekete bugyit, fehér bugyin meg nemláccik :D

a pasim pedig nemszokott belekukkantani a bugyimba, eccerűen csak leveszi, és nemnézi mivan benne, de a betétet, ha nem nézi, is észreveszi.

2009. júl. 28. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak a fehér folyás ha megszárad (és minimális bakt. fertőzésed van) besárgul...

De én azt mondom inkább a tisztasági betétet lássa meg.

2009. júl. 28. 15:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
a fehér folyás ha fehérneművel érintkezik besárgulaht anélkülis h fertőzésed lenne.
2009. júl. 28. 15:23
 17/19 A kérdező kommentje:

Kösz mostmár sikerült letiztázni.

Férfiak kérlek: Ciki vagy nem?

2009. júl. 28. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Na szóval hogy mostmár egy férfi is megszólaljon: szerintem nem ciki. A volt barátnőm nem is feltételezte hogy az. Ezért én is természetesnek vettem. 18/f
2009. júl. 29. 01:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki! Én ebben az esetben azt látom, hogy a nő ad magára, a higiéniára. Ez nem ciki! Egyébként is, ha már egy férfival ilyen bizalmi viszonyba kerülsz, hogy leveszi a bugyid, akkor ott ez már nem lehet tabu!

A férfiak többsége szerintem idegenkedik a női higiénia megismerésétől, pedig ez fontos egy normális párkapcsolatban.

2009. júl. 29. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!