Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha bugyi lehúzása közben látható a (tiszta) tisztasági betét? Nem muszáj, hogy sex közben legyen így.
Figyelt kérdés
Férfiak/fiúk válaszát várom.
undorodtok töle?
2009. júl. 28. 13:56
1/19 anonim válasza:
Olvass " vissza"!! Volt már ilyen kérdés
2/19 A kérdező kommentje:
igen? hol?
kerestem de nem találtam.
2009. júl. 28. 14:00
3/19 anonim válasza:
Nem az.
Részemről nem is fétis, nem is undorító.
Az élet velejárója.
Bár a tampon jobb ebből a szempontból.
(Pl. azt lehet bugyi nélkül is "hordani".)
4/19 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló!
Ezzel csak az a baj, hogy a tamponhoz is kell tisztasági betét sajnos.
Én mindig úgy próbálom meg levenni a bugyit, hogy ne látszódjon a betét.
5/19 anonim válasza:
Ha nem találod akkor elmondom neked: az általános vélemeény az volt hogy egyáltalán nem baj, sőt egyfajta higiéniát mutat.
6/19 A kérdező kommentje:
Èn nem a betétre gondoltam, hanem a tisztaságira amit akkor hordanak anök ha nincs meg nekik.
2009. júl. 28. 14:03
7/19 A kérdező kommentje:
jó lehet tamponnal is de most csak úgy mensi nélkül értem a kérdést.
2009. júl. 28. 14:04
8/19 anonim válasza:
Szerintem nem az. Az intelligens ffi-ak tudják miért van a nő bugyiján tisztasági betét...
Aki szerint meg ciki, ássa el magát. Szerintem az cikibb ha a fehér folyás megfogja a bugyit stb.
18L
9/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Vannak, akik még bugyit sem hordanak, és nem tudom elképzelni, hogy akkor a "cucc" hová kerül? A nadrágra vagy szoknyára? Akkor az simán átüt, nem?
10/19 anonim válasza:
tamponhoz nemkell a tisztasági betét. vegyél nagyobb tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!