Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék leszokni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék leszokni az önkielégítésről?

Figyelt kérdés

Tudom sokan azt mondják hogy ne mert minek mert jó érzés oké ezzel én is így vagyok de eléggé leakarok már szokni de kb 3-4 talán 1 hétig kibírom utána újból magamhoz nyúlok és ez napi rendszeresen van hogy többször is ezért kérném hogy hogyan lehetne erről leszokni? (egy fiú)

UI: élek nemi életet de valahogy mégsem tudok róla leszokni...

2009. júl. 27. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem könnyű, de nekem pl sikerült levinni a számot....

Van egy intenzív pénisz irritálásos masszázs, ami sokkal intenzívebb élmény, mint a sima maszti. Tehát nagyon nagyot élvezel tőle. Egy haverom csinálta nekem(mielőtt beszólnál, nem vagyok meleg vagy ilyesmi) 1-2x.

Nagyon kellemes érzés és tényleg nagyon intenzív. A lényeg, hogy ez annyira élvezetes, hogy a napi 1-2 masztiról leálltam és heti 1x is elég volt, meg mondjuk 1-2 havonta ez a dolog.

Ha érdekel beszéljünk róla priviben!

2011. szept. 1. 16:01
 12/12 anonim válasza:
engem érdekelne az előttem szóló módszere, kérem ha valaki tudja írja meg. aki írta az előttem szóló komit az már nincs fent az oldalon.
2012. dec. 7. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!