Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék leszokni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék leszokni az önkielégítésről?

Figyelt kérdés

Tudom sokan azt mondják hogy ne mert minek mert jó érzés oké ezzel én is így vagyok de eléggé leakarok már szokni de kb 3-4 talán 1 hétig kibírom utána újból magamhoz nyúlok és ez napi rendszeresen van hogy többször is ezért kérném hogy hogyan lehetne erről leszokni? (egy fiú)

UI: élek nemi életet de valahogy mégsem tudok róla leszokni...

2009. júl. 27. 21:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért is akarnál leszokni? 25 és 50 év körüli férfiaknak a minimum heti 3 megelőzi a prosztatarákot! Szerintem még fiatal vagy és ha jólesik csináld! Ne próbálj leszokni! Minden férfi csinálja (vannak kivételek)! Szóval ha jólesik maradhatsz a szexuális életed mellett a maszturbálásnál is! 16F
2009. júl. 27. 22:17
 2/12 A kérdező kommentje:

tudom csak azt már én magam betegesnek tartom hogy van hogy napi 3-4 szer volt hogy magamhoz nyultam de abba hagytam direkt így most szinte napi egy...

régebben mikor még nem volt barátnőm akkor volt hogy a napi 3-4 is megvolt

2009. júl. 27. 22:23
 3/12 anonim ***** válasza:

miért akarsz leszokni róla???

az önmegtartóztatástól csak hisztis leszel:D

2009. júl. 27. 23:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is leszoknék, de aztán mégsem.. Nekem 2 hét körül volt a maximum. Amúgy a módszert már kitaláltam.. Mivel az orgazmus kemény drog, ezért szerintem úgy kell leszokni róla mint más drogokról..

Fokozatos adagcsökkentés. (Drogoknál hobbit is szoktak szerezni, pl.: agyagozás..) :)

Ha közben nemi életet élsz akkor nehéz lesz leszokni az orgazmusról.. :P

(23/F)

KG

2009. júl. 27. 23:31
 5/12 anonim ***** válasza:
gondolom azért akar leszokni mert zavarja hogy ilyen nagy rá az igénye... van pár megoldás, sportolj vagy foglald el magad, keress hobbit, de a legjobb az ha szerzel egy barátnőt.
2009. júl. 28. 00:01
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
én úgy szoktam le,hogy mindennap eljártam valahová,mindegy hova,csak mozogjak.lényeg,h a nap végén lenne csak időd maszturálni,de úgyis hulla fáradt vagy,és nincs erőd.:D
2009. júl. 28. 02:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Napi egy maszturbálásról szerintem inkább ne szokj le, mert egy - Nem lesz az a "televagyok, ki kell lőnöm" érzésed, kettő - mint ahogy előttem is leírták egészséges kondizni a prosztatádat.
2009. júl. 28. 10:29
 8/12 anonim válasza:
Keress olyan lányt aki naponta akár többszőr is lefekszik veled és nem lesz rá szükséged hogy,magadnak csináld:D
2009. júl. 30. 10:52
 9/12 A kérdező kommentje:
hát ha ilyen lenne annak én is örülnék:P xD
2009. júl. 30. 19:48
 10/12 anonim válasza:
Hidd el van ilyen kérdezd meg a páromat:D
2009. aug. 4. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!