Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék leszokni az önkielégítésről?
Tudom sokan azt mondják hogy ne mert minek mert jó érzés oké ezzel én is így vagyok de eléggé leakarok már szokni de kb 3-4 talán 1 hétig kibírom utána újból magamhoz nyúlok és ez napi rendszeresen van hogy többször is ezért kérném hogy hogyan lehetne erről leszokni? (egy fiú)
UI: élek nemi életet de valahogy mégsem tudok róla leszokni...
tudom csak azt már én magam betegesnek tartom hogy van hogy napi 3-4 szer volt hogy magamhoz nyultam de abba hagytam direkt így most szinte napi egy...
régebben mikor még nem volt barátnőm akkor volt hogy a napi 3-4 is megvolt
miért akarsz leszokni róla???
az önmegtartóztatástól csak hisztis leszel:D
Én is leszoknék, de aztán mégsem.. Nekem 2 hét körül volt a maximum. Amúgy a módszert már kitaláltam.. Mivel az orgazmus kemény drog, ezért szerintem úgy kell leszokni róla mint más drogokról..
Fokozatos adagcsökkentés. (Drogoknál hobbit is szoktak szerezni, pl.: agyagozás..) :)
Ha közben nemi életet élsz akkor nehéz lesz leszokni az orgazmusról.. :P
(23/F)
KG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!