Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm most kezdett el szexuális életet élni és már orgazmusa nekem meg 9 hónap után sincs! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
19 a párom én 17! több mint 9 hónapja vagyunk együtt és imádom meg minden de szex közben nem megyek el...! egyszer éreztem eddig azt h izgatja a g-pontom akkor oldalrol szexeltünk azóta is probálom néha de nem megy...:S nemtudom mit csináljak:S hogy probáljam vagy mi??? barátnömnek 2-dik alkalomra sikerült!! Amugy csiklói orgazmusom van!2009. júl. 27. 20:51
1/4 anonim válasza:
Ha úgy érzed ha párod oldalról tudja izgatnia g-pontodat akkor mondd el neki egyszerűen hogy neked mi a jó.De egyébként nem minden nő képes a hüvelyi orgazmusra!
2/4 anonim válasza:
Szia. Ahogy előttem is írták, nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa. Nekem se volt még. Ha csiklói van, az is ugyanolyan kielégülést ad szerintem. Ha a barátod csiklóival is ki tud elégíteni akkor nincs semmi gond.
3/4 anonim válasza:
Feküdj hasra, nyúlj be a kezeddel a lábad közé, izgasd magad úgy, ahogy önkielégítés közben szoktad.Ő meg így is be tudja tenni hátulról csak a fejed mellett kell támaszkodnia kétoldalt.Így nagyon jó lesz, mert orgazmusod is lesz, és közben ő is benned van, és esetleg ő is elmehet pont akkor.Írd meg, ha sikerült összehozni.
4/4 anonim válasza:
Egy angol nyelvű videó a G-pont izgatására:
Szerintem próbáljátok ki, sokaknak segitett. Kevés nőnek sikerül a vaginális orgazmus mert sokan nem tudják hogyan kell izgatni a G-pontot és hogy eleinte sok türelemre is szükség van amig elélvezel igy. Kicsit edzeni kell :)
Ha semmiképpen nem sikerül, ne csüggedj mivel minden nő másképp éli át az orgazmust és mindenkinek változó az anatómiája is. Van akinek kevésbé érzékeny a G-pontja, de az csak másodlagos örömforrás. Az első és kifejezetten erre "készült" szerv az a csikló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!