Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha le akarok fektetni vkit, h kezdjek hozzá?
Gondolom nem az utcán akarja leszólítani az emberkét,remélem :).
Mond neki,hogy nagyon kívánlak,és hogy szeretném ha az enyém lennél,közben (ha már annyira közeli kapcsolatban vagytok) csókolgasd a nyakát,száját.Aztán amikor már jobban belelendültök mondd neki h :de ha nem akarod még akkor én nem erőltetem,ha úgy érzed készen állsz akkor szólj,mert nekem fontos,h te is akard.
ezt az utosó mondatot azért tenném hozzá,mert ha ő még nem érzi h készen áll rá,akkor úgysem fog veled lefeküldni, vizont ha megosztod vele, h te akkoris mellette állsz majd ha nemet mond,talán jobban ,,belemegy",mert biztoságban érzi magát melletted.De arra vigyázz,h semmiképp se bántsd meg!
igen igazad van nem az utcán szeretném leszólítani, hanme barát/ismerős...
köszi a választ
hát drogozd be. aztán fogja akarni.
vagy ittasd le... ha elég részeg, akkor is fogja hagyni.
mind2 esetben, elmaradhat a kérdés, ugyis csak bologat majd mint 1 hulla, szóval csak be kell tenni
vagy előbb vedd meg.
miután megérkezett a csomag a nővel.
akkor kibontod és az ágyra fektetted a gumi nőt és keményen meghágod..
Nah szép tanács:-)
Ha baráti társaságodból akarsz vkivel, akkor érdeklődj utána hogy ő hogy áll az ilyen dolgokhoz, és beszéld meg vele, hogy csak erről lenne szó, és benne lenne-e.
Ha csak tényleg a szex kéne, és nem kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!