Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha le akarok fektetni vkit, h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha le akarok fektetni vkit, h kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Kérdezzem meg h akarja e vagy h? kérlek, segítsetek!!!
2009. júl. 27. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Hát szerintem ez egy nagy tahóság!Képzeld el odamész valakihez az utcán, és megkérdezed akarsz dugni?Hát ha tőlem kérdeznéd egy akkora pofont kapnál, hogy az univerzum másik végén köszönne vissza!Szerintem menj dokihoz!Vagy esetleg egy türelmi zónába és ott kérdezd meg, csak ott fizetni is kell érte!
2009. júl. 27. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Gondolom nem az utcán akarja leszólítani az emberkét,remélem :).

Mond neki,hogy nagyon kívánlak,és hogy szeretném ha az enyém lennél,közben (ha már annyira közeli kapcsolatban vagytok) csókolgasd a nyakát,száját.Aztán amikor már jobban belelendültök mondd neki h :de ha nem akarod még akkor én nem erőltetem,ha úgy érzed készen állsz akkor szólj,mert nekem fontos,h te is akard.

ezt az utosó mondatot azért tenném hozzá,mert ha ő még nem érzi h készen áll rá,akkor úgysem fog veled lefeküldni, vizont ha megosztod vele, h te akkoris mellette állsz majd ha nemet mond,talán jobban ,,belemegy",mert biztoságban érzi magát melletted.De arra vigyázz,h semmiképp se bántsd meg!

2009. júl. 27. 20:53
 3/9 A kérdező kommentje:

igen igazad van nem az utcán szeretném leszólítani, hanme barát/ismerős...

köszi a választ

2009. júl. 27. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

hát drogozd be. aztán fogja akarni.

vagy ittasd le... ha elég részeg, akkor is fogja hagyni.

mind2 esetben, elmaradhat a kérdés, ugyis csak bologat majd mint 1 hulla, szóval csak be kell tenni

2009. júl. 27. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

vagy előbb vedd meg.

miután megérkezett a csomag a nővel.

akkor kibontod és az ágyra fektetted a gumi nőt és keményen meghágod..

2009. júl. 27. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
ja meg döntsd el hogy fiút vagy lányt akarsz?
2009. júl. 27. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Nah szép tanács:-)

Ha baráti társaságodból akarsz vkivel, akkor érdeklődj utána hogy ő hogy áll az ilyen dolgokhoz, és beszéld meg vele, hogy csak erről lenne szó, és benne lenne-e.

Ha csak tényleg a szex kéne, és nem kapcsolat.

2009. júl. 27. 21:24
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen 21.24...
2009. júl. 27. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Ez attól függ, hogy hány éves. 8 évest lefekteted aztán mese. 18 évesnek mese, aztán mehet a fektetés. 28 évesnél már nincs mese... :D
2009. júl. 27. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!