Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden pasi csak, , azt, ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi csak, , azt, , akarja?

Figyelt kérdés

Szombaton voltam discoba, és egy srác(előtte is ismertem)célozgatott rá hogy szop@m le!!!Én mondtam neki, hogy nem mert én nem vagyok egy ,,olyan,,lány.Erre lesmárolt hátha akkor megadom magam!!Hát nem vált be,otthagytam a wc-be!Jött utánam,meglátta az egyik ismerősömet(csaj),őt is lesmárolta, de nem telt el 2perc hogy előtte velem smárol!!!Aztán elhúztak a csajjal.

Ne hogy félreértsetek ebben semmi féltékenység sincs vagy mittudom én,nem is zavar, csak arra akarok kilyukadni, hogy az összes pasi/srác/férfi ilyen-e?!Mert végül is ez olyan hogyha nincs a ló jó a szamár is!

Mert én egyre jobban kezdek félni a pasiktól,mert ezek alapján mindegyik egyre megy!!!

16/L

2009. júl. 27. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem minden pasi csak azt akarja!(Magamból indulok ki)

én inkább romantikus típus vagyok

2009. júl. 27. 16:37
 12/15 anonim válasza:

mindenik fiu ilyen. csak szex es semmi mas :|

egyetlen egy pasit ismerek akinek az nem fontos es meg nem is csinalta(habar 18 eves mar)..vagyis a volt baratom.

2009. júl. 27. 16:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem,nem minden pasi csak a szexre megy!!!

Persze,vannak kivételek....

17/F

2009. júl. 27. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:

1.válaszolónak:

A Sziget tele van drogossal, az sem jobb.

Amúgy ez buta kérdés, persze, hogy nem minden férfi ilyen.

Miért szerinted minden lány OLYAN, meg NEM OLYAN lány?

NEM.különbözünk egymástól.

16évesen meg amúgy sem a discoban a gyerek helye!

2009. júl. 28. 01:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Jah 16 évesen!!!Akkor talán hol otthon üljek az anyuci szoknyája alatt mint egy idióta???

Azért szórakozni a barátaimmal csak el mehetek nem???

2009. júl. 28. 14:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!