Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden pasi csak, , azt, ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi csak, , azt, , akarja?

Figyelt kérdés

Szombaton voltam discoba, és egy srác(előtte is ismertem)célozgatott rá hogy szop@m le!!!Én mondtam neki, hogy nem mert én nem vagyok egy ,,olyan,,lány.Erre lesmárolt hátha akkor megadom magam!!Hát nem vált be,otthagytam a wc-be!Jött utánam,meglátta az egyik ismerősömet(csaj),őt is lesmárolta, de nem telt el 2perc hogy előtte velem smárol!!!Aztán elhúztak a csajjal.

Ne hogy félreértsetek ebben semmi féltékenység sincs vagy mittudom én,nem is zavar, csak arra akarok kilyukadni, hogy az összes pasi/srác/férfi ilyen-e?!Mert végül is ez olyan hogyha nincs a ló jó a szamár is!

Mert én egyre jobban kezdek félni a pasiktól,mert ezek alapján mindegyik egyre megy!!!

16/L

2009. júl. 27. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Club-ban jó h erre mennek, de elmész 1 koncertre ott eszükbe sincs én tavaly voltam Németországban fesztiválon(hasonló a sziget fesztiválhoz) és nem láttam 1 etlen 1 félt sem h "csak arra" mentek volna.

meghát egyén függő vki már túlságosan be is van zsongva :D szokás mondani h viszket a f@sza.

18/F

2009. júl. 27. 15:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor én mindig kifogom azokat a pasikat ,,akiknek viszket a f@sz@,,!!!xD sajnos
2009. júl. 27. 15:16
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Ki meséli ezt be nektek elmondaná valaki? Am lássuk cska ha a tipikus "rosszfiút nézzük" márpedig a lányok 99%nak az jön be nem a normális rendes fiúk akkor igen minden fiú csak azt akarja ... elgalábbis az általam említett csoport biztos hogy azt akarja.(pláne discoban)
2009. júl. 27. 15:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
kedves 2. de látod ezekszerint a kérdező jó kis csaj és nem akarja 1ből a szexet:D csak kikapcsolódni ment oda
2009. júl. 27. 15:18
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

Nyugi nem minden pasi ilyen, csak ne diszkóba járj pasizni és találsz normálisakat is. És ne várd el egy átlag discos 16 évestől, hogy ennél értelmesebb legyen, mint amit leírtál.

((Az én barátom például nagyon kedves, rendes, sőt jól is néz ki, de ha pl egy tyúkeszű liba lennék, akkor össze sem jött volna velem, mert neki nem csak a kölsőségek és a szex a fontosak. Persze az hozzátartozik, hogy egyetemen ismertem meg (informatikusnak tanul és bioszos vagyok) és eléggé eltérünk az átlagemberségtől (én goth vagyok, mindketten szerepjátékozunk))

De egyébként is úgy vettem észre, hogy pont az átlag "trendi srácok" a bunkók és felszínesek...

21/L

2009. júl. 27. 15:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
jha igen 15:22-es vagyok: szerepjáték alatt messze nem a szexuális szerepjátékot értem, hanem az RPG-t (role playing game) ha valaki nem értené...
2009. júl. 27. 15:25
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad az ilyen hülye pasikat =)

Sajna mindig lesznek ilyenek.De discóban is lehetnek normális pasik.Pl én is ott ismertem meg a barátomat és már két éve tart.Még sose láttam ilyen normális,értelmes srácot.=)

Vannak normális fiúk,csak meg kell találni őket.Keresgélés közben persze találkozni fogsz pár ilyennel,de ezeket jól röhögd ki.És ne menj be vele a WC-re.Legyél büszke magadra,hogy te többre tartod magad annál ,hogy mindenkinek odaadd magad.

Hidd el Te is fogsz találni normális srácot =)

L /18

2009. júl. 27. 15:26
 8/15 A kérdező kommentje:

Én abszolúte de nem azért megyek a discoba hogy jól megdugassam magam!Irtózok az egyéjszakás kalandoktól,csak a barátnőimmel akarok táncolni, meg jól érezni magam!!! Jah és mellesleg szűz vagyok, de ha nem lennék az akkor sem szopt@m volna csak úgy le a srácot(vagy akárki idegent!),nekem a szexhez és a hozzá tartozó dolgokhoz ÉRZELEM kell!!!

És nem mentem ki vele a wc-be,simán jött utánam!

Köszönöm a válaszokat!!!

2009. júl. 27. 15:41
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Van normális pasi! de mindnek fasza van...tehát ha a lány adja magát akkor megdugja és ennyi már nem is kell utánna neki(msx 1-2 dugásra még) de ha nem hagyod magad akkor többre fog értékelni és ugy fog rád nézni mint egy igazi csajra akit nem csak dugni lehet.

Hagyd h küzdjön érted h meghódítson ha nem akar vagy feladja akkor nem ő volt az igazi:)

2009. júl. 27. 15:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Hehe mégha hajtana sem akkor sem kellene!!!
2009. júl. 27. 16:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!