Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bilincseljem meg alkalmi partnerem? Tippeket kerek.

Szerintem ne bilincseld meg a szabadban.. :P
11:02-es: Hmm. Hát végül is mindegy.. :) Nem sürgős a dolog, csak érdekes volt a történeted.. :) A legutóbbi hozzászólásod kicsit zavaros volt.. Testileg 27? Most már értem.. Úgy érted agyilag nem annyi.. :P Miért? Milyen hülyeségeket csinál a félrelépésen kívül..? Fáj neki.. Miért? Mert a tiéd túl nagy? Jól értettem?:)
De amúgy nem számít.. Úgysem fogok összeismerkedni vele..:P Csak megragadott a történet.. :D
(23/F)
KG
most tenyleg itt targyaljatok ki azt a nemnormalis felrelepos lanyt, vagy tenyleg itt dumaljatok ki?! :D
na, koszonom a valaszokat...azt a reszt nem ertettem, h hatrabilincselem a keze't a szeken, aztan meg az agyra fektetem.....ra' a keze're?? nem fog neki elzsibbadni?
en attol parazok, h ne legyen fajo' neki, ne legyen ke'nyelmetlen, jol akarok csinalni minden mozdulatot, nehogy egy eroltetett valamibe kossunk ki..

Ha ágyra fekteted akkor kéz a fej fölé. Amúgy ha a bilincsre hosszú köteleket kötsz a akkor a bilincset a szoba bármely pontjai közt kifeszítheted miközben persze az áldozat keze a bilincsben..:P Olyan lesz a szobád mint egy nagy fekete-özvegy pókhálója, még szerepjáték ruhát is szerezhetsz hozzá.. Csak vigyáz hogy a kötelek a szoba kézfelöli részén maradjanak, különben útban lesznek.. Vannak fürdőruha szerű pókhálómintás pókkirálynő ruhák.. Legalábbis azt hiszem..
(23/F)
KG

Egyébként pedig már azt hittük, hogy itt se vagy.. A kérdezőknek gyakrabban kéne kommentet írniuk.. :P
(23/f)
KG

A szem bekötés azért már kicsit túlzás..
A kikötözés is parás dologgá válhat, de ha nem is látjuk a másikat az úgy már nem valami jó.. :)
KG

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!