Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan bilincseljem meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bilincseljem meg alkalmi partnerem? Tippeket kerek.

Figyelt kérdés
az agyhoz nem birom, mert nem olyan, csak hatra vagy elore tudom osszebilincselni a kezeit. tippeket, elmenyeket varok, hogy, milyen pozban, mit cisnaljak vele, mialatt meg van bilincselve.
2009. júl. 27. 11:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne bilincseld meg a szabadban.. :P

11:02-es: Hmm. Hát végül is mindegy.. :) Nem sürgős a dolog, csak érdekes volt a történeted.. :) A legutóbbi hozzászólásod kicsit zavaros volt.. Testileg 27? Most már értem.. Úgy érted agyilag nem annyi.. :P Miért? Milyen hülyeségeket csinál a félrelépésen kívül..? Fáj neki.. Miért? Mert a tiéd túl nagy? Jól értettem?:)

De amúgy nem számít.. Úgysem fogok összeismerkedni vele..:P Csak megragadott a történet.. :D

(23/F)

KG

2009. júl. 28. 17:17
 12/19 A kérdező kommentje:

most tenyleg itt targyaljatok ki azt a nemnormalis felrelepos lanyt, vagy tenyleg itt dumaljatok ki?! :D

na, koszonom a valaszokat...azt a reszt nem ertettem, h hatrabilincselem a keze't a szeken, aztan meg az agyra fektetem.....ra' a keze're?? nem fog neki elzsibbadni?

en attol parazok, h ne legyen fajo' neki, ne legyen ke'nyelmetlen, jol akarok csinalni minden mozdulatot, nehogy egy eroltetett valamibe kossunk ki..

2009. aug. 2. 02:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ágyra fekteted akkor kéz a fej fölé. Amúgy ha a bilincsre hosszú köteleket kötsz a akkor a bilincset a szoba bármely pontjai közt kifeszítheted miközben persze az áldozat keze a bilincsben..:P Olyan lesz a szobád mint egy nagy fekete-özvegy pókhálója, még szerepjáték ruhát is szerezhetsz hozzá.. Csak vigyáz hogy a kötelek a szoba kézfelöli részén maradjanak, különben útban lesznek.. Vannak fürdőruha szerű pókhálómintás pókkirálynő ruhák.. Legalábbis azt hiszem..

(23/F)

KG

2009. aug. 2. 07:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pedig már azt hittük, hogy itt se vagy.. A kérdezőknek gyakrabban kéne kommentet írniuk.. :P

(23/f)

KG

2009. aug. 2. 07:57
 15/19 A kérdező kommentje:
a kerdezo egy heten egyszer jut gephez, ugyanis dolgozik, meghozza masik varosban! :P nekem ez a kikotozo"s dolog olyan eroltetettnek tunik.. most nekialljak ekresgetni, h hova tudnam kikotni? :D es fiuk szeretitek, ha bekotik a szemeteket?
2009. aug. 8. 15:04
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Kérd meg az első utadba kerülő rendőrjárőrt....
2009. aug. 8. 15:10
 17/19 A kérdező kommentje:
igen...vannak olyanok is, akik erre az oldalra csak piszkalodni jonnek.. :)
2009. aug. 8. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:

A szem bekötés azért már kicsit túlzás..

A kikötözés is parás dologgá válhat, de ha nem is látjuk a másikat az úgy már nem valami jó.. :)

KG

2009. aug. 9. 22:47
 19/19 anonim ***** válasza:
nagyon izgi tud lenni, mikor nem tudod hogy mi következik, mert nem látod...
2011. aug. 24. 11:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!