Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan bilincseljem meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bilincseljem meg alkalmi partnerem? Tippeket kerek.

Figyelt kérdés
az agyhoz nem birom, mert nem olyan, csak hatra vagy elore tudom osszebilincselni a kezeit. tippeket, elmenyeket varok, hogy, milyen pozban, mit cisnaljak vele, mialatt meg van bilincselve.
2009. júl. 27. 11:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ültesd le egy székre, kezeket hátra, bilincs rá, és mehet a móka :)
2009. júl. 27. 11:55
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Csókoloztam egy lánnyal, majd hirtelen rátolt egy bilincset a kezemre, én észre se vettem, hogy nála van...

Majd gyengéden hátrahajtotta a kezeimet és összebilincselte a 2-öt... Majd elcsókoloztunk az ágy felé és ott hanyatt lökött, majd ugymond "megerőszakolt" a csajszi...

2009. júl. 27. 12:17
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Bilincshez kapcsolj hosszú láncot, azt a mennyezethez, galériához stb. lehet rögzíteni. ;o)
2009. júl. 27. 12:24
 4/19 proxilla frez ***** válasza:
62%
tarkóra mért határozott ütés után. ajánlott fagyasztott csirkét vagy kishúgot alkalmazni
2009. júl. 27. 12:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
12:25-ös nagyon jó volt. A napom nem épp a legjobban alakult. Amúgy a kérdezőnek. Radiátór ha van közel akkor egy kötös kötőjével megtudod hosszabítani és a kezét a feje felett össze tudod billincselni. Jó játékot.
2009. júl. 27. 12:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Hali

a fal felé lévő ágy lábához is hozzá lehet.

Egy olyan hosszú kötelet kell hozzákötni, hogy felérjen az ágyra, és arra kötöd a bilincset.

Krisz

2009. júl. 27. 15:17
 7/19 anonim ***** válasza:
71%

(Kettes válaszolónak: Irányítsd azt a csajt ide hozzám..:P )

Amúgy az egyessel értek egyet. Éppen mostanában gondoltam ki egy ilyen perverziót (nem első alkalomra való). Leírom egy csaj szemszögére átírva a dolgot:

Először is el kell jutni a pasi lakásába. Vagy leültetni a székre és izgatás közben megbilincselni, vagy megbilincselni az ágyban, majd oda "vezetni" a székhez, és hozzábilincselni. Be lehet kenni a testét izgató krémmel és illatokkal, aztán rá kell csatolni egy vibrátort amit kellemes fokozatra állítasz, hogy izgalomban legyen tartva. És aztán... :D

Átkutatod az orra előtt a szobáját és a számítógépét! :D

Megnézed a ruháit, véleményt mondasz róluk, szanaszét dobálod aszerint hogy tetszik-e vagy nem.. Jó nagy kupit csinálsz. Felkutatod az összes intim cuccát, az elrejtett dolgokat, szerelmes leveleket, stb.. Mindenhez fűzhetsz valami izgató, vagy piszkos megjegyzést.. És jutalmazhatod, illetve büntetheted a szerint hogy mennyire tetszik amit találtál. Vagy a fantáziád szerint kitalálhatsz rá ürügyeket.. Ennyi.. Hogy tetszik?

(amúgy nemed? nálad vagy nála? )

(23,F)

KG

2009. júl. 28. 02:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolod, akkor átirányitom...

De másra nem tudod használni..., mert sajna nem egy normális csaj... ezért szakitottam vele én is!

2009. júl. 28. 07:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy egy külön kérést kéne nyitni, mert úgy tűnik, hogy nem ide tartozik.. Hogy szólna vajon a kérdés?

Mit értesz azaz alatt hogy nem normális? Amúgy hogy néz ki? És hány éves?

Írok egy választ a kérdezőnek is, hogy ne legyen ez törölve. Na.. Például bilincselheted magadhoz is.. :)

(23,F)

KG

2009. júl. 28. 08:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Probáld meg ugy a szabadben egy vékonyabb fához bilincseled, hátrakötött kézzel...

Hát...

Azt jelenti, hogy csinál hülyeségelet, félrelép... Mert állitolag nagy és fáj neki, de az elején nem fájt napi 5-ször...

Nekem annyira nem jött be, de haverok szerint fulos csaj...

27 éves, testileg...

2009. júl. 28. 11:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!