Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bilincseljem meg alkalmi partnerem? Tippeket kerek.

Szia!
Csókoloztam egy lánnyal, majd hirtelen rátolt egy bilincset a kezemre, én észre se vettem, hogy nála van...
Majd gyengéden hátrahajtotta a kezeimet és összebilincselte a 2-öt... Majd elcsókoloztunk az ágy felé és ott hanyatt lökött, majd ugymond "megerőszakolt" a csajszi...

Hali
a fal felé lévő ágy lábához is hozzá lehet.
Egy olyan hosszú kötelet kell hozzákötni, hogy felérjen az ágyra, és arra kötöd a bilincset.
Krisz

(Kettes válaszolónak: Irányítsd azt a csajt ide hozzám..:P )
Amúgy az egyessel értek egyet. Éppen mostanában gondoltam ki egy ilyen perverziót (nem első alkalomra való). Leírom egy csaj szemszögére átírva a dolgot:
Először is el kell jutni a pasi lakásába. Vagy leültetni a székre és izgatás közben megbilincselni, vagy megbilincselni az ágyban, majd oda "vezetni" a székhez, és hozzábilincselni. Be lehet kenni a testét izgató krémmel és illatokkal, aztán rá kell csatolni egy vibrátort amit kellemes fokozatra állítasz, hogy izgalomban legyen tartva. És aztán... :D
Átkutatod az orra előtt a szobáját és a számítógépét! :D
Megnézed a ruháit, véleményt mondasz róluk, szanaszét dobálod aszerint hogy tetszik-e vagy nem.. Jó nagy kupit csinálsz. Felkutatod az összes intim cuccát, az elrejtett dolgokat, szerelmes leveleket, stb.. Mindenhez fűzhetsz valami izgató, vagy piszkos megjegyzést.. És jutalmazhatod, illetve büntetheted a szerint hogy mennyire tetszik amit találtál. Vagy a fantáziád szerint kitalálhatsz rá ürügyeket.. Ennyi.. Hogy tetszik?
(amúgy nemed? nálad vagy nála? )
(23,F)
KG

Ha gondolod, akkor átirányitom...
De másra nem tudod használni..., mert sajna nem egy normális csaj... ezért szakitottam vele én is!

Lehet, hogy egy külön kérést kéne nyitni, mert úgy tűnik, hogy nem ide tartozik.. Hogy szólna vajon a kérdés?
Mit értesz azaz alatt hogy nem normális? Amúgy hogy néz ki? És hány éves?
Írok egy választ a kérdezőnek is, hogy ne legyen ez törölve. Na.. Például bilincselheted magadhoz is.. :)
(23,F)
KG

Probáld meg ugy a szabadben egy vékonyabb fához bilincseled, hátrakötött kézzel...
Hát...
Azt jelenti, hogy csinál hülyeségelet, félrelép... Mert állitolag nagy és fáj neki, de az elején nem fájt napi 5-ször...
Nekem annyira nem jött be, de haverok szerint fulos csaj...
27 éves, testileg...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!