Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az jo ha az én brém 16cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jo ha az én brém 16cm hosszú 13cm a kerülete? (19évesen)

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 16:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hát, hogy a kerülete 13 centi legyen, akkor te nem vagy ember. Te benéztél valamit...
2009. júl. 26. 19:32
 22/26 anonim ***** válasza:

NA akkor most kedves 16 meg 13 centis keröletű brével rendelkezőkpasik barátnői...légyszi az én kedvemért kapjatok már elő egy vonalzót....a kedves kérdező is...vagy a mértékegység nem jó vagy a szám...de valami nagyon nem stimmm....jézus...max 4 centi,5....de a triplája....:D....áhhh...remélem nem csernobilból írtok...mert akkor sűrű bocsánat kérés és visszaszívom a kommentet :D

19/L

2009. júl. 26. 19:37
 23/26 anonim ***** válasza:
19 37 asszem te nem vagy tisztában azzal mi a kerület és mi az átmérő közti külömbség! Nekem szerencsére jóó nagy káribogyóm van. Ezt szeretik a nők!!
2009. júl. 26. 19:44
 24/26 A kérdező kommentje:
istenem a kerület az az amikor körbe tekered a faszon a mérőszalagot amirő te beszélsz az az átmérő
2009. júl. 26. 19:46
 25/26 Thurston ***** válasza:

19:44

Látom a kultúra kib@szta nálad a biztosítékot.

2009. júl. 26. 22:52
 26/26 anonim ***** válasza:

"a pénisz legalább akkora kell legyen legalább, hogy a szűzhártyát át tudja lyukasztani! [min. 6 cm]"

Ezt most te sem gondolod komolyan ugye? A szűzhártya 1cm-en belül vana hülvelybemenettől.

"NEM A MÉRET A LÉNYEG"<< Olcsó liberális duma!

2009. júl. 28. 02:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!