Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jo ha az én brém 16cm hosszú 13cm a kerülete? (19évesen)
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 16:09
1/26 anonim válasza:
Nem jó, picike. Semmire nem mész vele és nem elég a lányoknak. Kész, vége mindennek.
2/26 anonim válasza:
mikor értitek már meg, hogy nem a méret a lényeg, hanem amire képes?????
3/26 anonim válasza:
"A hüvely (vagina) 6-8-10 cm hosszú." (forrás: wikipedia)
Remélem ebből sikerül a megfelelő következtetéseket levonni. ;)
4/26 anonim válasza:
25 alatt nem sokra mész. Amelyik lány meg azt mondja , hogy nem számít a méret az kamuzik. Egyik haveromnak is kicsi a kárja , egyszel megszúrtam a nőjét a csaj azt mondta jobb volt mint a haverommal. Szóval a méret IS számít!
5/26 anonim válasza:
"A hüvely (vagina) 6-8-10 cm hosszú." Ha ez igaz akkor a többi 15 centi hova megy??? Mert az én gyíkom nem teleszkópos.
6/26 anonim válasza:
szerintem, ha azt mondja hogy kicsi, akkor egyszer told be az öklödet. csak nem veszi észre...
7/26 anonim válasza:
jó nagy ge_ci lehetc:D
"egyszel megszúrtam a nőjét "
haverod nőjével ilyet teszel...
de ő is nagy ribanc lehet...
8/26 anonim válasza:
"Ha ez igaz akkor a többi 15 centi hova megy??? Mert az én gyíkom nem teleszkópos." - A hüvely rugalmas, képes nagyobb brét is bevenni. [link]
9/26 anonim válasza:
Ja jó nagy ribanc , de nem baj . Nem kell minden dugáshoz szerelem . De gyík az kell!
10/26 anonim válasza:
Neked sem lehetett nagyobb pocsod a barátodénál ha azzal is csak szurkálgattad a csajt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!