Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Aszexuálisnak mondom magam, de néha egy kicsit befejzném. A sok fiú tetszik, de nem akarok meleg lenni, mi legyen?
Szóval az van hogy 16 éves fiú vagyok,és sajnos valahogy belenőttem abba hogy a strandon minden fiú gatyáját megnézem(11-16 évesekét) hogy kidomborodik-e. Viszont én nem szeretnék meleg lenni,valahogy lekéne szoknom erről. Az a baj hogy az összes ilyen korú ismerősömmel eljátszottam képzeletmen miközben "csináltam". De nem akarok meleg lenni. Lányt azért nem akarok mert nem érzem hogy kellene,viszont a fiúnál arra gondolok hogy talán vele kipróbálnám... Persze van jópár lány is akivel kipróbálnám a párkapcsolatot. Viszont sok fiú is tetszik. Van egy olyan esetem,pl. Hogy egy 13-14 éves srác megmaszírozott a vízben és felállt,majd elkezdtem azon gondolkodni,hogy ahogy haza érek,csinálok egy MSN-t,amin elmondom neki hogy nagyon tetszik és hogy kipróbálnám vele a szexet,de nem mondom meg ki vagyok. Csak annyit hogy az ismerőse. Tényleg nem tudom mit tegyek. Nem akarok meleg lenni,viszont nekem csak a nagyon szép lányok tetszenek. Konkrétan az agyon sminkelt cicababák,szőkék... szóval szerintetek?
lécci ne írjatok olyat hogy te rohadt b˘zi meg ilyenek,mert nem tudom mit tegyek,nem akarok ilyen lenni. Meg mindig ilyesmi korú fiúkra verem ki... Meg már többször volt hogy 18évesekre... Valakivel még ilyen eset? Hogy tudnék leszokni? Mit ajánlanátok? Azt még nem írtam hogy sokaknak tetszem,de én nem foglalkozok vele.
Hogy legyen?
Köszönöm a segítő válaszokat!

és mivel ütnél agyon? a hónalj gombáddal? Térj már észhez,ez már nem aza világ ahol erővel lehet legyőzni valakit,amugyis tesóm rendőr,úgyhogy a te fejeden hamrabb megy át egy golyó minthogy megláss... és nem fogom felvállalni mert előbb-utóbb kinövöm..
A rendes válaszokért köszi!

fiúk, ne már, ha más akkor más, nehogy már megkövezzétek!
hagyátok már szerencsétlent, van elég baja!
Figyi én lány vagyok, és nem itélek el, és lehet, h kinövi vagy biszex lesz, akkor mi van? az ő magánügye! (lehet lepontozni szarom le)

szia
én is sajnos 1az1ben ezzel a problémával szenvedek :S
ha gondolod vegyél fel msn-re, hátha megtudjuk vohgy beszélni, itt sztem hosszú lenne
msn: rockindahouse@live.com
15/F
Sajnos tudom mit érzel. Velem is ugyan ez van. Nekem igaz volt már barátnőm is, de vágyok a pasikra. Fiúval még sosem voltam, de állandóan idegesítenek a gondolatok ezzel kapcsolatban, de szégyenlem magam miatta és titkolom... Nem tudom mit tegyek, de én is megakarok gyógyulni!!!
20F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!