Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Aszexuálisnak mondom magam, de néha egy kicsit befejzném. A sok fiú tetszik, de nem akarok meleg lenni, mi legyen?
Szóval az van hogy 16 éves fiú vagyok,és sajnos valahogy belenőttem abba hogy a strandon minden fiú gatyáját megnézem(11-16 évesekét) hogy kidomborodik-e. Viszont én nem szeretnék meleg lenni,valahogy lekéne szoknom erről. Az a baj hogy az összes ilyen korú ismerősömmel eljátszottam képzeletmen miközben "csináltam". De nem akarok meleg lenni. Lányt azért nem akarok mert nem érzem hogy kellene,viszont a fiúnál arra gondolok hogy talán vele kipróbálnám... Persze van jópár lány is akivel kipróbálnám a párkapcsolatot. Viszont sok fiú is tetszik. Van egy olyan esetem,pl. Hogy egy 13-14 éves srác megmaszírozott a vízben és felállt,majd elkezdtem azon gondolkodni,hogy ahogy haza érek,csinálok egy MSN-t,amin elmondom neki hogy nagyon tetszik és hogy kipróbálnám vele a szexet,de nem mondom meg ki vagyok. Csak annyit hogy az ismerőse. Tényleg nem tudom mit tegyek. Nem akarok meleg lenni,viszont nekem csak a nagyon szép lányok tetszenek. Konkrétan az agyon sminkelt cicababák,szőkék... szóval szerintetek?
lécci ne írjatok olyat hogy te rohadt b˘zi meg ilyenek,mert nem tudom mit tegyek,nem akarok ilyen lenni. Meg mindig ilyesmi korú fiúkra verem ki... Meg már többször volt hogy 18évesekre... Valakivel még ilyen eset? Hogy tudnék leszokni? Mit ajánlanátok? Azt még nem írtam hogy sokaknak tetszem,de én nem foglalkozok vele.
Hogy legyen?
Köszönöm a segítő válaszokat!

Az aszexualitás a nemi érdeklődés hiányát jelenti.
Esetleg te biszex lehetsz. Miért nem próbálod ki egy pasival és csajjal is? lehet el tudnád dönteni. Vagy kiderülne hogy mindekettőhöz vonzódsz, ami azt jelenti hogy biszex vagy. Hiába akarod ezt leküzdeni midig elő fog jönni. ez nem olyan mintha dohányzás lenne hogy leszoksz róla. Próbáld meg és nem leszel kétségek közt :)

Hehe ez tetszik :) Nem szeretnél meleg lenni :D Senki nem kérdezte, h szeretnél-e! Mondjuk megértelek, én se szeretnék meleg lenni, de hál' Istennek ez engem nem fenyeget :D
Amúgy meg ha a fiúkra áll fel, akkor tuti h nem vagy hetero, max bi vagy egy az egyben meleg. Előbb-utóbb be kell vallani magadnak, és elfogadni. Próbálhatsz úgy csinálni mintha nem lennél az, hazudhatsz önmagadnak meg becsaphatsz mindenkit magad körül egy életen át, csak kérdés, hogy megéri-e. Erről leszokni NEM lehet, maximum eltemetni jó mélyre magadban, de az előbb-utóbb belülről szed szét.
Ja és ne legyél kishitű. Ha neked csak a nagyon szép csajok tetszenek, mi akadálya, h felszedj egyet? :P
16/F

azt írtad, h tetszenek a szép lányok, és hogy te is jól nézel ki, akkor mért nem szedsz el egy ilyen cicababát?
egy próbát megér
és a strandon a lányok bikini felsőjét nézd hogy az mennyire "dudorodik"ki

Most biztos nem ezt szeretnéd hallani, de szerintem te meleg vagy. ellentmondásba is keveredsz magaddal: először azt írod, hogy nem akarsz lányt, viszont lenne jópár lány akivel kipróbálnád a párkapcsolatot. egyértelmű, hogy a fiúkhoz vonzódsz. tedd a kezed a szívedre: fiúkat stírölsz, őket kívánod, rájuk maszturbálsz. ez meg, hogy csak "nagyon szép" lányt tudsz elképzelni, önámítás. hidd el, sokkal jobban járnál, ha beismernéd magadnak, hogy a fiúkat szereted. persze a társadalom rosszallását nem könnyű kezelni, de még mindig jobb ez, minthogy testileg-lelkileg belenyomorodj abba, hogy elfojtod a késztetéseid és becsapod magad. ismerek melegeket, nagyon kiegyensúlyozott, kedves, humoros figurák és képzeld mindenki, aki ismeri őket, nagyon kedveli!
23 L

"állj,nem az vagyok,csak úgy érzem,az teljes más. De az inteligencia nem jutott a ti családotokba,nem baj. Majd fekszel a csövessel a blahán!"
Ez lol, úgy látom, fogtunk egy IQ-bajnokot. :D Szóval te nem vagy bu zi, csak fiúkra vered ki. De az nem buz iság, a buz iság teljesen más. Pontosan mi is?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!