Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti élveztetek már gumi nélkül punciba? Milyen érzés?
Még nem csináltam gumi nélkül, milyen, mikor beleélvezel egy nőbe? Már nagyon várom, hogy kipróbáljam...
17/F
A megszakításos "barátunkhoz":
Én vagyok az élő példa arra, hogy megszakításos mellett is becsúszhat a baba. Én ugyanis úgy sikerültem.
Szóval hajrá!
Ha vigyázol, hogy két menet közt alaposan megmosakodj, és figyelsz hogy a megszakítás időben történjen, akkor kicsi az esélye annak, hogy becsúszik a baba. Nem olyan könnyű azért teherbe esni, vannak akik nagyon sokáig próbálkoznak amíg összejön, plusz az ember érzi azt is amikor az előváladékok elkezdenek jönni, hülyeség az hogy nem érzed, ha ismered a testedet érzed. Persze így is becsúszhat a baba, mint ahogy más módszereknél is, viszont tény hogy a tabletta a legbiztonságosabb ha nem akartok óvszert húzni. Volt barátnőm nem akart tablettát szedni, mert nem egészséges szerinte, de egyikünk sem szerette a gumit, nagyon ritkán húztunk. Viszon mindig figyeltem, hogy jó időben húzzam ki, még jóval az én élvezésem előtt. Tehát a lényeg hogy ismerd a tested és ne legyél hülye.
U.I.:
sok volt osztáj és évfolyamtársam volt, akik egy évvel gimnázium után vállaltak gyereket, a legtöbbjük azóta is együtt van, és szép kislurkókat neveltek eddig. Az ember lehet komoly és felelősségteljes 20 évesen is.
Az előző válaszolók közötti emberke aki azt mondta hogy huszonakárhányéves kor előtt silány gyereket szülnek amit az adójából tartanak el, az nem csak túllépett bizonyos határokat, hülyeségeket beszélt, és személyeskedett ami nagyon nem helyénvaló főleg úgy hogy nem is ismeri az adott embereket akikről ír, hanem egyszerűen paraszt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!