Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti élveztetek már gumi nélkül punciba? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
Még nem csináltam gumi nélkül, milyen, mikor beleélvezel egy nőbe? Már nagyon várom, hogy kipróbáljam...
17/F
2009. júl. 25. 01:47
1/33 anonim válasza:
persze h jobb, de szájba sztem még sokkal jobb
2/33 anonim válasza:
Hát sztem gumi nélkül sokkal jobb...
3/33 anonim válasza:
Én nem szeretek szájba élvezni. Óvszer nélkül sokkal jobb a szex, nem csak az elélvezés, hanem az egész, de ha akár csak egy pillanatra is bedugod úgy, hogy a barátnőd nem szed tablettát, akkor retardált vagy és az életetek minőségét kockáztatod.
4/33 anonim válasza:
Óvszerrel valóban nem olyan mint az nélkül de óvszer nélkül nem merném kipróbálni! A barátnőm semmiféle tablettát nem szed ezzel kapcsolatba!
5/33 anonim válasza:
atya ég miért kell enyire fosni a gumi nélküli szextől? barátnőm semmit nem szed és mégis gumi nélkül toljuk két éve... sokkal de sokkal jobb, az egész szexet jobbat élvezed.. amikor meg én jövök akkor húzunk fel gumit és cső
6/33 anonim válasza:
Azért kell félni a gumi nélküli szextől, mert majdnem 30% mellette évente a teherbeesés aránya.
Mivel te két évig nyomtad így a statisztika azt mondja, hogy jövőre, vagy tán két év múlva apai örömök elé nézel :)
Gratulálok.
Küldd el a barátnőd feliratni fogamzásgátló tablettát, ne legyetek hülyék.
8/33 anonim válasza:
tudtam hogy le lesz pontozva a válaszom... hiába küldöm nem akarja szedni és tudja ő is hogy veszélyes dehát ez van... pontozzátok le ezt is, meg minden válaszomat mostmár légyszi, oda írom a nevem is ha ez segít...
9/33 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál hogy lehet hogy nem lehet gyereke és ezért nem esett teherbe 2 év alatt? Elkéne menni nődokihoz kivizsgálásra + tabit feliratni. csak 6-7 ezer ft 3 havonta+biztonság és maximális élvezet.. egy abortusz 30ropi + kockázat. ;) Mégis.. inkább a 30as mellett döntenél? Ha meg " nem mer elmenni nödokihoz mert ciki" akkor meg ciki az is hogy "gumi nélkül nyomjátok".. az ilyen emberek nem értek meg még a szexre.. sajnálatos.
10/33 anonim válasza:
Sziasztok! Már miért ne lehetne gyermeke a barátnőjének? Azért mert nála bevált a megszakításos védekezés? Higgyétek el a legtöbben csak állítják, hogy megszakítás történt, szégyellik bevallani a valóságot. Természetesen esély van rá, de az majdnem egyenlő a 0-val, a 30% pedig ennek értelmében hamis érték. Megszakítást azok szoktak alkalmazni, akiknek nem baj, ha becsúszik a baba.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!