Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elhatároztam magam! Adnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhatároztam magam! Adnátok tanácsot? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval Nő vagyok és nincs orgazmusom.Persze ez önmagában nem gond mert a barátom kielégít orális szex közben.De én mégis szeretném ha lenne hüvelyi orgazmusom.Úgyérzem már nem félek az érzéstől és mindent meg szeretnék tenni hogy elmenjek.Nagyobb részben a barátom miatt mert neki is tök nagy öröm lenne ha kielégíthetne úgy mint még senki. Pózokat tudnátok ajánlani amiben könnyebb elérni az orgazmust vagy ez mindenkinél változó?Esetleg apró praktikákat trükköket hogy kellőképpen ellazuljak?(Kérlek ne Írjatok gúnyos megjegyzéseket, nem kell írni hogy nincs tapasztalatok"kor?" dumákat, ezt tényleg komolyan kérdezem mert elhatároztam és remélem sikerülni fog!!!!)

köszönöm előre is a válaszokat

2009. júl. 25. 01:18
 1/6 anonim ***** válasza:

1.) Nap mint nap van egy ilyen kérdés. Keresés: hüvelyi orgazmus.

2.) A nők egy része nem képes rá, persze ostobaság lenne azt feltételezni, hogy te nem vagy rá képes.

3.) Szex közben izgasd a csiklód.

2009. júl. 25. 01:54
 2/6 A kérdező kommentje:

1-persze nap mint nap tudom de most tanácsot kértem nem kérdeztem meg miért nincs.

2-érzem a pisilési ingert úgy érzem képes vagyok rá

3-köszi egy értelmes válasz tőled:D

2009. júl. 25. 02:06
 3/6 anonim ***** válasza:

szija:)

az elején nekem is ilyen volt.

pisilési inger meg minden..mindig attól féltem,hogy bepisilek:S:D

aztán jött egy nagyon furcsa,és jó érzés..:D:D

de nem jön össze minden szeretkezéskor:S:D

ha a pisilési inger van,az már jó jel:)

szerintem gyakoroljatok sokat,és menni fog az:)

jó kísérlezezést:)

2009. júl. 25. 07:54
 4/6 anonim ***** válasza:
2009. júl. 25. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:

igaz még sajnos nekem sem sikerült a hüvelyi orgazmus,csak csiklo orgazmusom volt eddig,de azt tanácsolom,hogy semmi képpen ne akarj rágörcsölni arra hogy eljuss a csúcsra,mert ahogy a mondás is tartja,valamit minél jobban akarunk annál nehezebben jön össze.élvezd az együttlétet a pároddal.ezt nem okoskodás képpen mondom,igaz még nekem sem sikerült,és még egy ideig nem is sikerülhet sajna(várandos vagyok és a kisember nem barlangászhat-még 1 hónap),de mióta arra rájöttem hogy nem kell görcsösen akarni,azóta jobban élvezem még az orális szexet is mint annak elött(erre sajna csak nemrég jöttem rá és pont azért mert nincs behatolásos szex).

remélem tudtam egy picit is segiteni.

egy kismama

2009. júl. 25. 12:42
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

Ui: Gratulálok a kicsihez:)

2009. júl. 25. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!