Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom? Csak velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a bajom? Csak velem van ilyen gond? Fiú vagyok 18 éves, a barátnőm 17 Aki tud segítsen nekem

Figyelt kérdés

Van egy csodálatos barátnőm, 11 hónapja vagyunk együtt, lassan 12 lesz már.

Már voltunk együtt, megtörtént az első szex. Azonban kezdetekben eléggé zavart a gumi téma, amint megláttam lelankadtam; idővel azonban megoldódott a probléma.

Mostanában azonban az a fura helyzet áll elő, hogy sikerül felhúzni az óvszert, behelyezem, elkezdünk szexelni, s egy idő után lelankadok szexnél, és ki kell húznom le ne jöjjön rólam az óvszer.

Persze ebből vannak nagy veszekedések: barátnőm kérdi "nem vagyok elég izgató neked?"

Pedig teljesen izgató számomra. De nem tudom mi van velem (lehet tudat alatt a gumi téma zavar még???)

Felmerült bennünk hogy fagyasszuk be a szexet, s csak elégítsük ki egymást; azonban amikor ő elégít ki akkor van amikor teljesen állok, más alkalomkor meg nem tudok felállni, s akkor egyre jobban hergelem magam hogy na gyerünk már állj már fel!! s nem tudok ellazulni, egyáltalán nem. Persze ezek újabb problémát szülnek, újabb veszekedések.

Máskor meg felállok csak érzem hogy nem annyira kőkeményen mint ahogy máskor szoktam

Szóval nem értem magam - nem tudok ellazulni?, vagy impotens lennék, vagy miért van az hogy egyik nap fel tudok állni, másik nap meg azon parázok hogy állj már fel! (sajnos lassan utóbbiból lesz több)

Kérlek titeket segítsetek nekem, mert nem akarom emiatt végelegyen a kapcsolatnak! mi tegyek?

2009. júl. 25. 00:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

remélem megnyugtatlak azzal,hogy NÁLUNK UGYANEZ VOLT AMIT IDE LEÍRTÁL..teljesen ugyan ez a helyzet..

mind a ketten nagyon akartuk a dolgot,és a barátom mindig beindult,állt neki mint a cövek aztán már a szex gondolatától is rosszul volt egy idő után mert gumival soha nem állt sokáig.. nem élvezte az egészet, így visszagondolva én sem.. ne ijedj meg én is sokat veszekedtem vele emiatt.. és sokat stresszelt miatta.. de már ez elmúlt hálistennek :) .. pharmatex hüvelykúpot használok és már minden rendben van ;) annyi hogy nem bennem megy el,de minden nagyon jó ... szerintem dobjátok el azt a gumit,csaknagyon szorító helyzetben használjátok azt... ;) szia

2009. júl. 27. 08:24
 12/12 anonim ***** válasza:

nállunk az elején volt ien... az elsö pár alkalom nem alakult jól, sztem az h megszakitod a folyamatot,és abba kell hagyni mert kell a gumi , rossz hatással van a merevségre:S jó bár mondjuk ez a lankadás mindenkivel megesik, és ha barátnöd még reklamál miután te a földbe süllyednél szégyenedben...hát nemtom...am meg én is bigyót szedek mert állandóan paráztam h meg fog e jönni v nem v becsúszott e egy kis hiba v nem... meliane-t szedek, és azt azér ajánlanám barátnödnek mert ha az elsö nap mikor megjön neki, és aznap elkezdi szedni, már egyböl hat. mi azért vártunk kb 10 napot-amiben benne volt az is h megjött, és az kb 5 nap- szal én is csak a bogyit tom ajánlani... és ne törödj vele ha nem jön össze... majd melesz leközelebb... :D sok sikert:D

és ha tényleg nem érti meg h neked gumival nem megy akkor nem hozzád valo... föleg meg ha a koppanás után még meg is szólja dolgot...

2009. júl. 27. 10:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!