Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom? Csak velem van ilyen gond? Fiú vagyok 18 éves, a barátnőm 17 Aki tud segítsen nekem
Van egy csodálatos barátnőm, 11 hónapja vagyunk együtt, lassan 12 lesz már.
Már voltunk együtt, megtörtént az első szex. Azonban kezdetekben eléggé zavart a gumi téma, amint megláttam lelankadtam; idővel azonban megoldódott a probléma.
Mostanában azonban az a fura helyzet áll elő, hogy sikerül felhúzni az óvszert, behelyezem, elkezdünk szexelni, s egy idő után lelankadok szexnél, és ki kell húznom le ne jöjjön rólam az óvszer.
Persze ebből vannak nagy veszekedések: barátnőm kérdi "nem vagyok elég izgató neked?"
Pedig teljesen izgató számomra. De nem tudom mi van velem (lehet tudat alatt a gumi téma zavar még???)
Felmerült bennünk hogy fagyasszuk be a szexet, s csak elégítsük ki egymást; azonban amikor ő elégít ki akkor van amikor teljesen állok, más alkalomkor meg nem tudok felállni, s akkor egyre jobban hergelem magam hogy na gyerünk már állj már fel!! s nem tudok ellazulni, egyáltalán nem. Persze ezek újabb problémát szülnek, újabb veszekedések.
Máskor meg felállok csak érzem hogy nem annyira kőkeményen mint ahogy máskor szoktam
Szóval nem értem magam - nem tudok ellazulni?, vagy impotens lennék, vagy miért van az hogy egyik nap fel tudok állni, másik nap meg azon parázok hogy állj már fel! (sajnos lassan utóbbiból lesz több)
Kérlek titeket segítsetek nekem, mert nem akarom emiatt végelegyen a kapcsolatnak! mi tegyek?
hagyjátok a gumit a pitsába,szedjen a barátnőd tablettát
sok szerencsét nektek ;)
vágd ki azt a gumit a francba, azt beszéld meg a csajjal h figyu baba gumival nemmegy nem áll fel, próbáljuk meg nélküle naa*-* <- tuti siker (:
nemhiszem h impotencia kezdete lenne hisz nem írtál káros szenvedélyt.. remélem nem is űzöd ^^
A parázástól stresszelsz, ez okozza a lankadást!
Nem hiszem, hogy a gumi okozta, hanem már akkor is a streesz, hogy sikerüljön! Ezen nem kellene ennyit agyalnod és nem kellene izgulnod sem...
Persze, ezt könnyű így mondani, de biztosan nem egyszerű nem gondolni a "fehér elefántra" akkor, amikor azt mondják, hogy NE gondolj a "fehér elefántra"... :[
Talán úgy kellene belekezdeni a szexbe, hogy most nem lesztek együtt, csak csókolózni fogtok, és ha spontán mégis megtörténik, akkor hagyd magad sodortatni, amíg jólesik.
Az sem tett jót az önbizalmadnak, hogy a párod egy ilyen megjegyzést tett, ami nem valami tapintatos és csak fokozza a stresszet nálad! (Kicsit több megértés és figyelem kellene a párod részéről.)
szedjen gyogyszert,elég sok pasi van akit irritál a gondolat is
én lány vagyok,és gumira allergiás,a gondolatától is rosszul vagyok,igy elejétől fogamzásgátló,sokkal jobb
22/L
Gumi repül kuka, bnőd nőgyógyászhoz megy, irat tabi, mehet a szex...:)
-ReapeR-23/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!