Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kutyapózban szeretne lefeküdni velem, de én valahogy félek töle. Lányok ti élvezitek ezt a pózt? Hogy kell közben mozogni?
Ez az ún. "punci puki" más pózoknál is előfordulhat, hogyha a pasi úgy pumpál h néha kiveszi a szerszámát! És nem egy ciki dolog, az a ciki ha a pasid azt gondolja ciki!
Amúgy a kutyapóz azért klassz, mert a G-pontod is nagyobb ingerléshez jut. Nekem ez az egyik kedvencem. Jah és lehet benne mozogni is!Amikor a fiúm kihúzza kicsit előre húzom magam én is, aztán mikor döf csúszok én is rá. Én így még jobban élvezem!Szerintem egy próbát megér!:)
mi imádjuk ezt a pózt...nekem a kedvencem
és amikor pukizik a puncusod az sokkal inkább vicces mint ciki...ha a pasi cikinek gondolja, akkor egy bunko...mi mindig tök jót nevetünk
Nem tudom, hány éves lehetsz, de ha elég érettek vagytok, és már elég ideje tart a kapcsolatotok, akkor ez nem lehet ciki dolog köztetek, hiszen ez természetes, hogy megesik néha...
A kutyapóz pedig a legjobb. :D Erről ennyit. =)
Nekem ez az egy póz, ami nem jött be:((((
egyrészt mert fáj, másrészt, mert nem lehet élvezni:(
Mindenképpen próbáljátok ki!!!!
Persze lehet, h neked olyan felépítése van a puncidnak, h nem jön be, de ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbáljátok!
Én eleinte azért féltem tőle, mert szeretek szemkontaktust teremteni szex közben... De ha rossz kedvem van ez a póz a legjobb a világon. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!