Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáradt mindig a barátnőm és miért fáj a feje?
Ha csak akkor mondja, mikor együtt szeretnél vele lenni, akkor gyanakodhatsz - jogosan.
Viszont, ha máskor is, akkor lehet valami problémája. Magamból kiindulva mondom ezt. Én ugyanis vashiányos vérszegénységben "szenvedek", ami aluszékonyságot okoz, sőt én folyamatosan fáradt és levert, ok nélkül rosszkedvű voltam és rengeteget fájt a fejem.
A legegyszerűbb, ha beszélsz Vele erről.
Van egy ilyen vicc, a férfi szabályzat: a 8 hónapos fejfájás nem normális, fordulj orvoshoz!
Mellékesen: lehet, hogy nem kíván, de ez csak akkor lehetséges, ha semmi mást nem csinál veled. Lehet, hogy szexelni nem akar, de vajon nincs se tapi, se csók, semmi?
Ugorj be a lábai közé, és nyalogassad ki jó alaposan, nem fog ellenkezni, maximum 10 másodpercig :)
De mint már mások írták, nyáron tényleg veszélyesebb a dolog. Én, fiúként is tapasztalom, saját magamon, hogy sokkal fáradékonyabb vagyok.
De ha minden egyes nap fáradt meg fáj a feje, de egyébként vidám és ficánkol, akkor kérd számon, hogy mi a fene baja van.
-Satnya a tested
-Büdös vagy
-esetenként nem áll fel
-vagy kicsi
-vagy megcsal
(mert nem kíván)
Esetleg(bár nem valószínű) minden nap nekiszalad egy téglafalnak. Remélem leszűrted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!