Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáradt mindig a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáradt mindig a barátnőm és miért fáj a feje?

Figyelt kérdés
Gyanakodjak?
2009. júl. 24. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Valami gond van az tény, amikor én már nem akartam sexelni a pasimmal, ugyanezt mondtam neki.
2009. júl. 24. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Gyanakodj! ...mert mar nem kivan teged :(
2009. júl. 24. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért nem kell rögtön kétségbe esni, nem tesz jót egy kapcsolatnak, haminden apró dolog miatt féltékenykedsz meg gyanakodsz. Nyaranként nekem is ritkábban van kedvem hozzá, főleg ilyen kánikulában, meg ugye a sok front... Mondd meg a barátnődnek, hogy fejfájás ellen legjobb orvosság egy jó szeretkezés (ez tényleg igaz, tapasztalatból mondom)! Ha nagyon szeret, bele fog menni, aztán hátha tényleg csak fejfájós meg túlhajszolta magát, és onnantól kezdve mindig hozzád fog rohanni a fejfájásával :)
2009. júl. 24. 18:59
 4/9 Manócska'90 ***** válasza:

Ha csak akkor mondja, mikor együtt szeretnél vele lenni, akkor gyanakodhatsz - jogosan.

Viszont, ha máskor is, akkor lehet valami problémája. Magamból kiindulva mondom ezt. Én ugyanis vashiányos vérszegénységben "szenvedek", ami aluszékonyságot okoz, sőt én folyamatosan fáradt és levert, ok nélkül rosszkedvű voltam és rengeteget fájt a fejem.

A legegyszerűbb, ha beszélsz Vele erről.

2009. júl. 24. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Írasson fel cataflamot, 10-15 percen belül elmúlik a fejfájása és már nem bújhat ki a dolog alól..
2009. júl. 24. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Magas a vérnyomása én is igy vagyok nagyon magas a vérnyomásom és ijenkor még jobban felmegy vigyázni is kell mert had ne mondjam elis ájulhatnék vagy akármi.
2009. júl. 24. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen vicc, a férfi szabályzat: a 8 hónapos fejfájás nem normális, fordulj orvoshoz!

Mellékesen: lehet, hogy nem kíván, de ez csak akkor lehetséges, ha semmi mást nem csinál veled. Lehet, hogy szexelni nem akar, de vajon nincs se tapi, se csók, semmi?

Ugorj be a lábai közé, és nyalogassad ki jó alaposan, nem fog ellenkezni, maximum 10 másodpercig :)

De mint már mások írták, nyáron tényleg veszélyesebb a dolog. Én, fiúként is tapasztalom, saját magamon, hogy sokkal fáradékonyabb vagyok.

De ha minden egyes nap fáradt meg fáj a feje, de egyébként vidám és ficánkol, akkor kérd számon, hogy mi a fene baja van.

2009. júl. 24. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:

-Satnya a tested

-Büdös vagy

-esetenként nem áll fel

-vagy kicsi

-vagy megcsal

(mert nem kíván)

Esetleg(bár nem valószínű) minden nap nekiszalad egy téglafalnak. Remélem leszűrted a lényeget.

2009. júl. 26. 00:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! :) Ne gyanakodj! Lehet, hogy egyszerűen tényleg fáradt, vagy szimplán nincs kedve... Nekem pedig migrénem van, úgyhogy már 1000-szer gyanakodhatott volna az emberem... :)
2009. júl. 26. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!