Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önkielégítés? Lányok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy a lányok szoktak önkielégítést végezni, mondjuk szüzességük elvesztése előtt? Vagy csak utána? A lányoknak "szükségük" van rá?2009. júl. 24. 00:33
21/23 anonim válasza:
Én kb. 9 éves koromtól elégítem ki magam!!!
Anyum párszor észrevett, mindig azt mondta hogy nem lehet majd kisbabám meg stb.Aztán mikor már tudtam olvasni akkor utánajártam(mert a szüleim nem világosítottak fel a témákkal kapcsolatba)még ma is csinálom, ha megkívánom magam,van mikor egy nap többször is!!!
16/L
22/23 anonim válasza:
Én is olyan 7 éves korom óta :) És imádom csinálni :) És van barátom ,de a mai napig szoktam ha nincs velem :P
19.L
23/23 anonim válasza:
én is..annyira jó,mikor egy nagy annyira elfáradok a sok tevékenykedésben, és este önkielégítek, és úgy alszok el..
akkor olyan jól alszom mindíg :$
18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!