Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önkielégítés? Lányok?
Régen sokat csináltam, ezvolt 13-14évesen, most 16éves fejjel menekülök magamtol, nemhogy még ki is elégitsem magam...
16L.
19:12-es... Le a kalappal:)
Mintha én írtam volna, repült a zöld kéz:)
Am igen, szoktak önkielégülni:D
Nincs ebben semmi rossz.
-ReapeR-23/F
"Én szüzen is végeztem önkielégítést és mindennap meg is teszem mert kívánom:D
És nem pasival vesztettem el a szüzességem hanem kielégítés közben."
Ilyen szűk agyú gondolkodásoktól szakad le a pofám. Ember, csak akkor veszíted el a szüzességed ha valaki beteszi a pu**dba a fa**át. Az, hogy átszakad a szűzhártyád a kezed miatt, attól még szűz vagy. F*sz kell oda és akkor nem leszel szűz.
Birka.
Olyan meg nincs,hogy kielégítés közbn vesztette l valaki a szüzességét,aki ezt írta az egy nagy barom buta liba...már bocsánat.Nincs tisztába a szüzsség elevsztés fogalommal.Akkor veszted el,ha a férfi nemi szerv beléd hatol
21/L
Kedves 12:59 es válaszoló!
T nem vagy tisztában a szüzsség elvsztése fogalommal.Az akkor van ha a hím nemi szerv beléd hatol te ty@kszü l@ba
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!