Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mit csináljak, melyik pasit válasszam? Lefeküdjek valamelyikkel, vagy várjam a nagy őt életem végéig? /tudom, hosszu lett, bocsi, légyszi olvassátok el/
Van egy pasi,akibe nagyon szerelmes vagyok,de neki nem kellek,mert mást szeret. :( El kell felejtenem,de nem megy.
Van még 2pasi,az egyikkel msnezni szoktam mostanában,be szoktuk kapcsolni a webcamokat is. Ő megmondta,hogy nem járna velem,viszont szívesen lefeküdne velem,amég nincs egyikünknek sem más.
A másik pasi nagyon aranyos velem,szinte már túlságosan is. Sokan mondták már,hogy ö is a szex miatt kedves csak velem. Nem tudom,de végülis lényegtelen,mert sose fogom őt szeretni,mert nem tudom elfelejteni azt,akit szeretek. Meg amúgy se jön be nekem annyira. Mindig bunkó vagyok vele,de azért már kezdem megkedvelni kicsit...
20éves vagyok,és hát ugye nekem is szükségem van a szexre. Az,hogy valaki szeretni fog engem valaha is,az szinte teljesen ki van zárva,engem eddig sose szeretett senki,mki csak kihasznált. :( Az 1.pasival vannak közös ismijeink,ha lefeküdnénk,félek,h vki megtudná... A 2. meg lehet,hogy tényleg nem csak azt akarja,és akkor a szex csak mindent elrontana,nembeszélve arról,hogy vele is van sok közös ismink. De hát szex nélkül mégse élhetek. Mit csináljak?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!