Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Na most mit csináljak, melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit csináljak, melyik pasit válasszam? Lefeküdjek valamelyikkel, vagy várjam a nagy őt életem végéig? /tudom, hosszu lett, bocsi, légyszi olvassátok el/

Figyelt kérdés

Van egy pasi,akibe nagyon szerelmes vagyok,de neki nem kellek,mert mást szeret. :( El kell felejtenem,de nem megy.

Van még 2pasi,az egyikkel msnezni szoktam mostanában,be szoktuk kapcsolni a webcamokat is. Ő megmondta,hogy nem járna velem,viszont szívesen lefeküdne velem,amég nincs egyikünknek sem más.

A másik pasi nagyon aranyos velem,szinte már túlságosan is. Sokan mondták már,hogy ö is a szex miatt kedves csak velem. Nem tudom,de végülis lényegtelen,mert sose fogom őt szeretni,mert nem tudom elfelejteni azt,akit szeretek. Meg amúgy se jön be nekem annyira. Mindig bunkó vagyok vele,de azért már kezdem megkedvelni kicsit...

20éves vagyok,és hát ugye nekem is szükségem van a szexre. Az,hogy valaki szeretni fog engem valaha is,az szinte teljesen ki van zárva,engem eddig sose szeretett senki,mki csak kihasznált. :( Az 1.pasival vannak közös ismijeink,ha lefeküdnénk,félek,h vki megtudná... A 2. meg lehet,hogy tényleg nem csak azt akarja,és akkor a szex csak mindent elrontana,nembeszélve arról,hogy vele is van sok közös ismink. De hát szex nélkül mégse élhetek. Mit csináljak?

2009. júl. 23. 17:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy te mit akarsz. Szerintem nyilvánvaló, hogy az első férfi semmit az ég világon nem akar tőled, ezért szerintem tiszteletben kellene tartanod, hogy mást szeret. A másik pedig csak szexet akar. Ha neked ez kell, menj bele, ha nem, akkor meg ne csináld. Lehet, hogy később megbánod, hogy olyannak adod magad, aki nem érdemel meg. És mondd, ha eddig el tudtál éldegélni 20 évig szex nélkül, akkor most már miért nem tudod kivárni az igazit? Nem igaz, hogy téged senki sem fog soha szeretni. Első sorban rajtad múlik, hogy találsz-e valakit. Én tudom, mert én is sokáig úgy voltam, mint te...21 éves koromig egy barátom sem volt, a fiúk, akik tetszettek nem jártak velem, csak ki akartak használni, aztán a semmiből jött a nagy ő. Szóval jól gondold meg, mert lehet, hogy később megbánod!
2009. júl. 26. 10:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem éltem 20 évig szex nélkül. Akibe szerelmes vagyok,vele is voltam párszor. Ezért is olyan nehéz elfelejteni. Am Köszi a válaszokat,kicsit jobb lett a kedvem,szerintem tényleg várok inkább.
2009. júl. 26. 10:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azt mondom neked, hogy várjál. Ki lehet bírni még 20 évesen szex nlkül. Én kibírtam még tovább és nem bántam meg. Azt viszont igen, hogy nem vártam még egy kicsit, ugyanis nagyon régóta tetszett egy srác, mindig róla álmodoztam. Úgy tűnt én is tetszem neki, de csak ennyi volt. Közbe jöttek mentek a pár napos kapcsolatok, persze szex nélkül (ilyenkor ki is derül ki az aki nem csak AZT akarja) és végül egy haverommal voltam először. Nem bántam meg nagyon, de ha még várok kicsit akkor a nagy O lehetett volna az első, mert nemsokára összejöttünk és azóta már a férjem. Szóval megérte kivárni, jobb lett volna ha ő az első, de talán így van nekem is viszonyítási alapom. Ezt megelőzően nemegyszer éreztem én is, hogy csak kihasználni akarnak a srácok és nem fog senki szeretni. Mivel nem adtam oda magam az ilyeneknek soha nem kellett úgy éreztem, hogy sikerült is kihasználjanak. A haverral meg azóta is haverok vagyunk és semmi több. És nem szégyelljük, szóval ha olyannal csinálod esetleg akiben megbízhatsz, kipróbálhatod, de az első alkalmat, ha tudsz várni ne rontsd el.
2009. júl. 26. 15:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!