Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Na most mit csináljak, melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit csináljak, melyik pasit válasszam? Lefeküdjek valamelyikkel, vagy várjam a nagy őt életem végéig? /tudom, hosszu lett, bocsi, légyszi olvassátok el/

Figyelt kérdés

Van egy pasi,akibe nagyon szerelmes vagyok,de neki nem kellek,mert mást szeret. :( El kell felejtenem,de nem megy.

Van még 2pasi,az egyikkel msnezni szoktam mostanában,be szoktuk kapcsolni a webcamokat is. Ő megmondta,hogy nem járna velem,viszont szívesen lefeküdne velem,amég nincs egyikünknek sem más.

A másik pasi nagyon aranyos velem,szinte már túlságosan is. Sokan mondták már,hogy ö is a szex miatt kedves csak velem. Nem tudom,de végülis lényegtelen,mert sose fogom őt szeretni,mert nem tudom elfelejteni azt,akit szeretek. Meg amúgy se jön be nekem annyira. Mindig bunkó vagyok vele,de azért már kezdem megkedvelni kicsit...

20éves vagyok,és hát ugye nekem is szükségem van a szexre. Az,hogy valaki szeretni fog engem valaha is,az szinte teljesen ki van zárva,engem eddig sose szeretett senki,mki csak kihasznált. :( Az 1.pasival vannak közös ismijeink,ha lefeküdnénk,félek,h vki megtudná... A 2. meg lehet,hogy tényleg nem csak azt akarja,és akkor a szex csak mindent elrontana,nembeszélve arról,hogy vele is van sok közös ismink. De hát szex nélkül mégse élhetek. Mit csináljak?

2009. júl. 23. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"Az,hogy valaki szeretni fog engem valaha is,az szinte teljesen ki van zárva,engem eddig sose szeretett senki,mki csak kihasznált." ilyen hozzá állással tuti hogy csak szexpartnereid lesznek az egész életedben.

szerintem ha akarsz egy párt, akkor sajnos sokat kell szenvedni érte és probálkozni.

ha párt akarsz, csak akkor lényegesek ezek a kérdések:

",ha lefeküdnénk,félek,h vki megtudná." és mi közük hozzá?

csak 2ötökre gondolj. kível tudnál 1 napot eltölteni, elmenni moziba esetleg, vagy csak sétálni.

2009. júl. 23. 18:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak félek,hogy azt gondolnák,hogy k... vagyok. Mert ugye az egyik csak szexet akar,meg a másik is lehet,hogy csak azt akarja. De ha mégsem? Akkor még korai lehet a szex... Szeretnék végre egy normális kapcsit... De még elfelejteni sem tudom azt a másikat,eddig azt hittem,hogy ő életem szerelme. :(
2009. júl. 23. 18:22
 3/13 anonim ***** válasza:

a fiúk hány évesek?

mióta ismered őket?

szerintem jobban jársz,ha vársz:)

sokkal jobb egy normális kapcsolat,mint egy egyéjszakás kaland..

2009. júl. 24. 08:05
 4/13 anonim ***** válasza:

persze h jobb általában egy kapcsolat mint egy egyéjszakás, de ha kapcsolata nem lehet?? most arra ne jöjjön össze senkivel h felejtésre használja az illetőt. az eléggé megalázó és nem is tisztességes.

egyébként egyéjszakással még egy kicsit ki is zökkentheti magát az ember ebből a reménytelen szerelemből.

szóval az 1éjszakással nincs szerintem semmi baj, lényeg h megbízható legyen az illető, az igaz h senkinek semmi köze hozzá de mégsem jó, hogy ha a fél város erről pletykál. az 1.vel így tényleg gázos, 2.al meg le kéne tisztázni, hogy mit is akar.

de egyéjszakásat rajtuk kívül is találhatsz máshol, mondjuk másik város v külföld, nyaralás, akkor még kisebb az esélye h visszahallod a storyt.

ha meg akármelyik srác emiatt lek*rváz, akkor azzal magát is leírta, ő is ugyanazt csinálta, mellesleg meg egy álszent.

2009. júl. 24. 15:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Mind2 21 éves,és kb fél éve ismerem őket. Megpróbáltam elképzelni azzal a pasival,aki nem biztos,h csak szexelni akar,de nem menne. Undorodok minden pasitól,aki nem az,akit szeretek. :(
2009. júl. 25. 21:53
 6/13 anonim válasza:

szerintem felejtsde el mind a 3-at...

bar ha csak szexre van szukseged akkor barmalyikkel lefekudhetsz... de ha parkapcsira van szukseged akkor varj addig mig megtudod, hogy melyik srac mit akar toled,es ha mukodni fog akkor csak nyugodtan, de a sracot akit szeretsz ot el kell flejetened, de azt csak ugy fogod tudni ha egy uj szerelem lep be az eletedbe, de mint ahogy irtad, nem az 1.illetve 2. sarja az akibe bele tudnal szeretni...

2009. júl. 25. 22:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Leszbikus hajlamokat is érzel?
2009. júl. 25. 22:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok leszbi! :S
2009. júl. 25. 22:52
 9/13 anonim válasza:
Elmondom neked az én tapasztalatomat... Egy ideje sex kapcsolatban élek egy pasival, akit 3 éve ismerek, azóta vagyunk barátok. Most alakult ki közöttünk, bele is vágtunk. Gondolhatod mennyi közös ismerősünk van, főleg h egy kis egyetemre járunk mindketten. Megbeszéltük, h ha kiderül , nem gond, nem szégyelljük egyáltalán. Ennek ellenére egyikőnk sem reklámozza (természetesen) senkinek, így ki sem tudódott. Szóval ha nem beszéltek róla, mások sem fognak... És ha beszélnek, hát kit érdekel. Vállalni kell. Nekem sincs persze barátom régóta, ezért is döntöttem emellett, hiszen 20 évesen nem fogok ülni és várni. Nem ezen fog múlni hogy mikor jön az igazi. Ha úgy érzed, kívánod akármelyikkel a szexet, szerintem vágj bele nyugodtan. A felejtésben pedig nagyon sokat fog segíteni. Csak légy megfontolt, és magabiztos. Sok sikert.
2009. júl. 25. 23:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Na,most akkor én mesélem el az én storym!:)Én is őrülten szerelmes voltam valakibe.Reménytelen gondolatok kerítettek hatalmába,pont mint téged..(Soha senki nem fog szeretni..stb)Aztán eljött egy emberke,akivel szakítottam,mert úgy gondoltam még a régit szeretem.Aztán persze előjött az érzés,hogy hoppá mégis csak belezúgtam a mostaniba..Ezzel csak annyit akarok neked bizonyítani,hogy nem reménytelen a helyzeted,ha adsz esélyt másoknak arra,hogy közelebb kerülhessenek hozzád,hidd el egy idő után elfogod tudni felejteni Őt!

Bár privát véleményem,hogy nem ezzel a két fiúval kellene kezdened,de neked kell eldöntened,megelégszel-e pusztán szimpla testi kapcsolattal,vagy tovább keresed-e azt aki végre nem csak kihasználna.(Mert ez a két fiú úgy néz ki csak azt akarja..)

Én minden esetre sok sikert kívánok neked a boldogsághoz!És sose add fel!!:)

2009. júl. 26. 02:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!