Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyom nem kívánja a szexet, mitől lehet?
Sziasztok!
Én egy 20 éves lány vagyok, a párommal lassan 2 éve vagyunk együtt és hasonló problémával találkoztunk mi is. Az elején minden rendben volt, de az elmúlt félév elég nehézkesen alakult.. Tudni kell, hogy én fog.gátló tabletta ellenes vagyok, ugyanis elég sok orvosi cikket olvastam róla, ami elriasztott, viszont a dokim menszesz-rendezés miatt felírta egy félévre.. Az első pár hónap után már jelentkezett hogy semmi kedvem nem volt az egészhez, kezdtem nyűgnek érezni. Emellett szörnyen nehezen tudok kielégülni, rajta kívül még senkinek nem sikerült, és miután felkerültünk egyetemre, neki is egyre nehezebben. (Hiába voltunk egy koliban, nem tudott annyit törődni velem mint előtte.) Miután már a szexre se vágytam annyira, utána csak még nehezebben elégített ki. Volt hogy 3 hónap eltelt és semmi. Ez páromat jobban elkeserítette mint engem. ---Én ugyanis attól hogy nem kívántam a dolgot, attól még hagytam magam, mert tudtam hogy ő szeretné.
Mindezek mellé társult az, hogy "mézeshetek" betegségem van, azaz, ha nem figyelek oda, hogy eleget igyak, hogy időben wc-re jussak, hogy szex előtt megmosdjon, hogy szex után pisiljek, tehát a krónikus tisztaságra, akkor másnap délelőtt szenvedek. Ez csak még jobban fokozta azt az érzésem hogy minek nekünk szex.
Mi úgy oldottuk meg valamelyest a problémát, hogy minden hétvégére be van tervezve valami közös program (állatkert, füvészkert, mozi, múzeum, séta, kávézás) emellett többet törődik velem, így sokkal többet van alkalmunk hogy beszélgessünk (és nem csak felszínesen csevegjünk, hanem új élmények, új vélemények stb.) ezáltal sokkal hormonikusabb lett köztünk minden. Én elkezdtem sportolni, leadtam 10 kilót, ezáltal sokkal szebbnek érzem magam, büszkébben és boldogabban sétálok --szerintem szexben nagyon fontos, hogy az egyén kiegyensúlyozott és elégedett legyen magával.
Szóval, ha mennyasszonyod esetleg amiatt nem érez kedvet, mert nincs neki jó önértékelése (pl az utóbbi időben sokat változott és ez titkon nem tetszik neki) akkor próbáld meg biztosítani róla, hogy neked tökéletes... érdeklődni afelől, hogy neki esetleg mi nem tetszik, és ha lehet akkor Te is segíts neki a változásban.
A lényeg hogy mindketten elégedettek legyetek magatokkal! A nőknek a romantikán kívül fontos az is, hogy lelkiekben ott tudjon lenni, ne máson járjon az agya. Viszont mindemellett nem szabad görcsösen akarni.
Nekünk odáig sikerült eljutni, hogy nagyon akarom a szexet, szeretem és élvezem közben... elég sűrűn csináljuk, és sajnos már csak a vége hiányzik, de nem adjuk fel ;) Csak pozitívan!!
35 éves nő vagyok, egy éve szültem. Frigid az életben nem voltam, sőt sokszor nevetve mondtam a barátnőmnek,hogy én biztos szexmániás vagyok. Nem volt kis étvágyam ilyen téren, az biztos.
Terhesen már csökkent kedvem volt. Szülés után ugye 6 hét szünet, utána hellyel-közzel visszatért a kedvem, aztán megint nem...
Stresszes vagyok-e? Igen. És nem oldja a szex. Nem egyszer azon kaptam magam, hogy a férjem alatt (már bocsi) azon jár az eszem, mi történt aznap, ki-mit mondott, mit kell másnap megszervezni, elintézni...és képtelen vagyok a gondolataimat oda visszaterelni, ahol épp vagyok.
Nem szedek fogamzásgátlót sem, tehát ez sem okozhatja.
Pár hete-hónapja végigolvastam pár szakmai kiadványt erről. Én rágtam, hibáztattam magam a kialakult helyzetért. És tudjátok mi esett rosszul? A férjem erre csak bólogatott. És esze ágában nem volt megkérdezni, hogy esetleg őbenne, ővele kapcsolatban nem látok-e, tapasztalok-e olyat, ami negatívan hat a szexuális életünkre.
Maximálisan elfogadta, helyeselte, hogy ő az okés ember, én meg hibás vagyok, mert miattam nem működik és kész. Úgyhogy igaza van annak, aki azt írja, más baj van. De ez ránk igaz, nem a kérdezőre.
Szerintem ott a gyógyszer teszi be a kaput. Mert a libidócsökkentő hatása nem rögtön, hanem hónapok, esetleg évek után jelentkezhet.
Ezért becsülöm én most a kérdésfeltevőt, mert láthatóan akar segíteni ő is ahelyzeten és nem feltétlenül csak hibáztatni akarja érte a menyasszonyát.
Köszönöm! Valóban nem hibáztatni akarom Őt, hanem segíteni akarok. Azt szeretném ha mindkettőnknek jó lenne. Én már kérdeztem Tőle, hogy velem van e a baj, de azt mondja nem. Azt mondja mással sem kívánná. Tudom, hogy velem is van baj, más jellegű. De lehet erre is kihat. Bántja, hogy a gyerekeivel (van 1 közös és 3 az előző kapcsolatából, de ők nem élnek velünk) sokszor feszült köztünk a viszony. Én nem szeretem ha semmibe vesznek, szemtelenek velem és ha idejönnek, de köszönni sem tudnak, úgy kell rájuk szólni. Ettől lesz egy alaphangulatom, ilyenkor mindenki feszültebb. Próbálok változtatni rajta. Ha egyedül vagyok velük akkor sokkal jobb a helyzet, de ha itthon van az anyjuk is akkor sokkal többet megengednek maguknak velem szemben. Egyébként ő is szexmániásnak gondolta magát, én magamat meg nagyon nem. Erre tessék, én kívánom a nap minden percében ő meg nem. :-) A fogamzásgátlót beszéltük, mondtam ha ennyit vagyunk együtt el is hagyhatná. De nem akarja és úgy tűnik váltani sem akar. Azt mondja akkor mindig attól félne, hogy terhes lesz, most meg nem kéne. Amit írtatok páran, hogy nem kívántátok csak hagytátok magatokat. Hát erre nem vágyom. Azt szeretném ha Ő is szeretné, kívánná. Szeretem és fontos nekem, hogy mit érez. Mindazonáltal van egy másik félelmem is, csak még nem mertem felhozni Neki. De lehet a napokban megteszem. A fél év kihagyás alatt beleszeretett valakibe. Azt mondta már nem szereti és nem is biztos így utólag, hogy szerelmes volt. De pár hete volt bent a munkahelyén a fickó. E hét elején meg megkért, hogy szerezzem Barbee - Szívtörő c. számát neki. Megszereztem. Mondta, hogy ha legközelebb bemegy a fickó lejátsza neki. Dalszöveg itt: [link]
Lehet, hogy ismét feltámadtak az érzései azért "támad" ilyen zenével? Meg merjem egyáltalán kérdezni? Vagy sértő lenne?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!