Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már szeretőd, akivel hosszabb kapcsolatod volt? Meddig tarthat egy ilyen kapcsolat? Meddig érdemes húzni?
Honnan tudom, hogy már veszélyes, mert nemsokára beleszeretek..? Imádom az együttléteket, de félek beleszeretni. De érzem neéha már nagyon közelállok.. (Kérlek, olyanok is válaszoljanak, akinek van szeretője..)
25 éves nő vagyok..
Párom egy férjezett nő szeretője volt, azt hiszem 4-5 hónapig. Persze a nő már válófélben volt, így a lányával élt csak 1 lakásban. Amikor szexelni akart, hívta a páromat, vagy fordítva. Amikor a párommal megismerkedtem, még javában tartott ez a kapcsolat. Összejöttünk, aznap hagyott fel ezzel a "játékkal". Még az első héten elmesélte, hogy mi történt. A nő 30-35 év közötti (többet nem tudok róla), párom 27 lesz. A nő a "szakítás" után írt 1 sms-t a páromnak (amit én is olvastam), hogy köszöni az eddigi időt, nagyon fogja szeretni élete végéig, és irigy rám (a nő azt akarta hogy a párom oda költözzön, de a páromnak az a nő tényleg csak egy szexuális tárgy volt!) Ezeket csak azért írom le, mert nem szeretném, hogy te is így járj. Azóta azt a bizonyos nőt minden k-nak elmondja. Ha írsz privit, tudok bővebben mesélni.
Sly (18)
Szerintem inkább gondolkozz el azon h kit szeretsz jobban a szeretődet vagy a párodat????de persze ez a te döntésed:Pnekem is volt egy szeretőm és rosszul jártunk mert lebuktunk és elhagyott a párom és rájöttemh mennyire szeretem de kk már késő volt:(de ha nem akarod elhagyni a szeretődet akk viszont non vigyázz:P
Sok sikert!!
Ha a szívedre hallgatsz, hónapokig, sőt évekig húzhatod a dolgot, de ha az eszedre, is akkor minél hamarabb választanod kell.Én 1évig csináltam,és bár a végén "meg is kaptam" a férfit( 3éve vele élek) még egyszer nem csinálnám végig!Ha úgy érzed beleszerettél, ülj le vele beszélni, tisztázzátok, ő mit vár tőled, mi a terve,különben Te fogsz beleőrülni.
Miért félsz beleszeretni?
Remélem sikerül boldogulnod!
Üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!