Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar a férjem már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a férjem már majdnem 5 hete szexuális kapcsolatot teremteni? Volt már sajnos 3 hónapos kihagyás is. Annak is azért lett vége, mert én tettem a dologért. Mi a baja? 1 éve vagyunk házasok.

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy unalmas lett számára a sex.Lepd meg valamivel, vagy ha ez sem vált be, akkor ülj le vele beszélgetni.
2009. júl. 23. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha ezt a kérdést a férjednek tennéd fel?

Itt mindenki csak találgatni tud, neked konkrét válasz kell.

2009. júl. 23. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha csak egy éve vagytok házasok, és máskor is előfordult már ilyesmi, akkor feltételezem, hogy nem új a probléma. Azután lett ilyen, hogy összeházasodtatok, vagy előtte is volt ilyen gond? Lehet, hogy egyszerűen nincs rá igénye olyan gyakran, mint neked. Egyébként jó vele a szex? És neki jó veled? Beszélgessetek a témáról sokszor, kérdezd meg tőle, hogy hogyan szeretné, lenne-e kedve esetleg valami extrém dologhoz, változtatáshoz, stb.
2009. júl. 23. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Nos, én mindenre nyitott lennék, d ő, mióta összeházasodunk, iszonyatosan megváltozott.. Mióta külön élünk kifordult önmagából, és a szex is egyenlő a nullával.. Úgy érzem nem szeret nekem örömet okozni.. De igénye biztos van rá, mert mindig erre utaló filmeket (amatőröket) találok a dvd-ben.. Szóval nem tudom..
2009. júl. 23. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem beszélj vele, lehet valami változatosságot kellene a szexuális életekbe vinni.

esetleg nem lehet, hogy van valakije?

2009. júl. 23. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!