Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom tőle:S Ez gáz?!
"Szopás,nyalás,ujjazás,pasim farkának a kiverése...orál szex"
Hát ezek pedig manapság alap dolgok a szexben.
Előjátékként főleg.De ha te nem szereted ezeket akkor nem kell csinálnod.
A szexnek épp az a lényege hogy a 2 fél jól érezze magát.Nem csak a pasid,hanem te is.
Ha az én barátnőm lenne ilyen mint te vagy...És mivel szeretem,biztos nem hagynám ott csupán ezért.
Ugyanis egy kapcsolat nem csak a szexről szól(bár tény hogy nagyon fontos dolog benne) hanem sokkal többről is.
Ha pedig csak a szexről szól akkor tartalmatlan, és nincs hosszú jövője és nem is kell erőltetni.
Na persze mindenkinek más a világlátása.
És lehet hogy én vagyok a hülye.
19/F
olvastam egykét kellemetlen hozzászlást a lány korával kapcsolatban.menjen tanulni,meg a 18as korhatár...szerintem nem kellene a kor alapján megitélni senkit.(ebben a korban saját háztartásom,keresetem és vőlegényem van.)igen,vannak lányok,akik kiváncsiak,van aki éretlen és csak vagánykodik.de lehet,hogy olyan is van,aki szereti a párját?és örömöt akar neki okozni?
kedves kérdező,azt írtad 2 hónapja vagytok együtt.nem tudom,volt e már előtte másik kapcsolatod,amiben még nem kapott teret a szex.nem feltétlenül,de ha még csak két hónapja vagytok együtt,vigyázz,hogy ne használjanak ki.én 2 hét után vesztettem el a szüzességem az első és egyetlen párommal,de ez nem követendő példa.a fiatal lányoknak ilyen korban fontosak az érzelmek,mint ahogy fontos lesz később is.tehát,ha nincs kedved valamihez,ne tedd,mert eléggé lerombolhatja a képet.
de viszont ha a párod egyben jóbarátod is,akkor megbeszélheted vele.biztosan nem fog megharagudni.miért nem teszed ezt?
a későbbiekben könnyen lehet,hogy megjön a kedved az egyéb dolgokhoz is,de lehet,hogy ehhez még tényleg túl fiatal vagy.fedezzétek fel egymás külsejét-belsejét,hogy igazán szép és élvezhető legyen mindkettőtök számára.
Anchee
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!