Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom tőle:S Ez gáz?!
Figyelt kérdés
Szopás,nyalás,ujjazás,pasim farkának a kiverése...orál szex.Egyszerűen nem bírom megtenni, egyiket sem:S Azt sem akarom, hogy nekem csinálják és én sem akarom másnak.Mit tegyek, ha emiatt el akar hagyni a pasim?Nem ítélem el azokat akik csinálják, hisz természetes dolog, de számomra nem megy...undorodok tőle :S Egy lány.2009. júl. 22. 14:47
1/22 anonim válasza:
akkor törődj bele hogy bizony el fog hagyni. nem írtad hány éves vagy, biztosan még nagyon fiatal így egyrészről még lehet hogy nem is kellene csinálnod másrészről pedig majd huszonéves korodra létrejön a saját szexuális kultúrád és nem fogsz undorodni. addig meg hagyd a pasikat, szórakozz bulizz stb.
2/22 anonim válasza:
maradj a barbiál meg a kifesőnél
3/22 anonim válasza:
ezek alap dolgok a szexualis elet mukodesehez. Ezek nelkul nem fogsz tudni hosszu tavon megtartani egy pasit sem, mert azok majd mindig olyanokkal csalnak majd meg, akiktol megkapjak ezeket a dolgokat...
4/22 anonim válasza:
Keress olyan pasit, aki durr bele szexel és más nem érdekli. Azért a legtöbben vágynak a kényeztetésre, és ha nálad nem kapják meg, akkor mást keresnek. Attól hogy simogatod, még nem kell kiverned, de jobb ha hozzászoksz ezekhez a dolgokhoz is, különben sosem fogsz lefeküdni senkivel.
5/22 anonim válasza:
Ha tini lány vagy, akkor minden bizonnyal még éretlen vagy a szexre. ha felnőtt nő vagy, akkor viszont ez nem normális, keress fel egy szexuálpszichológust, akivel majd elbeszélgettek és kiderítitek, mi lehet az oka. ha emiatt elhagy a barátod, azt kell mondanom sajnos, hogy megértem, hiszen az általad felsorolt tevékenységek elválaszthatatlanul hozzátartoznak egy érett párkapcsolathoz.
7/22 anonim válasza:
az orál szex nem alap dolog.
az újjazás visuont hozzátartozik a pettinghez, ezen kb minden lány átesik, ebben semmi undorító nincsen.
sztem te egyszerűen még túl éretlen vagy. 14 évesen énis undorítónak tartottam, de barátom sem volt akkormég.
8/22 anonim válasza:
Eleinte nekem is nagyon szokatlan volt ezeket a dolgokat megtennem a barátomnak. De mivel szeretem igy hozzászokattam magamat a gondolathoz, hogy ez is beletartozik a párkapcsolatba. Eleinte csak simogasd őt, aztán ha végig puszilod a testét akkor ott se hagyd ki, nem kell azonnal rávetned magad, szokasd magad, és elöbb utobb te is ráhangolodsz. Ha meg nem, akkor sajnos tényleg máshol fogja keresni nagy valoszinüséggel ezeket a dolgokat:S sok sikert
9/22 anonim válasza:
Babám, ezt hívják úgy, hogy szex. A fogalomba ezek is beletartoznak azon kívül, hogy a srác bedugja a fütyijét a nunidba, kisszívem. Sajnállom, hogy így érzel, olyan dolgoktól fosztod meg magad, amiknek a csodás voltát el sem tudod képzelni. Én imádom orálisan kielégíteni a párom. Ezzel akkora örömet szerezhetek neki, amit talán máshogy semmiképp sem. Sőt, imádom nézni, ahogy kiveri, olyankor mindig sokat nevetünk, és biza' le is nyelem. Bocsesz a vulgaritásért.
10/22 anonim válasza:
Ha igazán szeret akkor nem fog elhagyni azért mert nem akarod lesz***i. Önmagadért kell szeressen, ha nem értékel téged, akkor nem érdemel meg.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!