Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor és milyen körülmények között masztiztok?
Reggel? Délben? Este? vagy bármikor amikor rátok jön?
körülmények alatt pedig azt értem, hogy amikor egyedül vagytok otthon, vagy már alszik mindenki, vagy kulcsra zárt ajtóval, netán nem foglalkozva senkivel
korotokat is írjátok pls! előre is köszi
13-14 évesen még eszembe sem jutott a szex, és semmilyen más formája. énis kipróbáltam már, nemtagadom, de nem lettem fanatikus, és én télleg nem maszturbálok.
24L
igen, kipróbáltam, de azóta nemis csináltam.
24 vagyok, amikor én 13 éves voltam az akkori 13 éveseknek még nem a szex és a masztizás körül forgott a világ.
és én élvezem a szexet, de a barátommal.
és nemvagyok fanatikus sem, h akármikor akárhol rámjön, akkorén magamhoz nyúlok. kitudom várni, míg találkozom a barátommal, annál jobban kívánom.
és se álszent, se hazudozó nemvagyok. adhatsz akár minusz 200ezret is. ha ez neked akkora bűn h én nem maszturbálok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!