Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor és milyen körülmények között masztiztok?
Reggel? Délben? Este? vagy bármikor amikor rátok jön?
körülmények alatt pedig azt értem, hogy amikor egyedül vagytok otthon, vagy már alszik mindenki, vagy kulcsra zárt ajtóval, netán nem foglalkozva senkivel
korotokat is írjátok pls! előre is köszi
reggel- délben- este.. nálunk napközben senki sincs itthon szóval ahol épp kedvem tarja, a fürdőkádba, az asztalon, a falnak támaszkodva, talán az ágyon is.. :D
am az se érdekelne ha lenne itthon valaki, a szobám tabu, és azt csinálok amihez kedvem van, valljuk be ha felizgulunk nincs mit tenni...
de nagyon is van mit tenni ha felizgulunk kedves utolsó válaszoló :)
köszi a válaszokat! írjatok még ha van kedvetek !
"nem masztizok 24L"
Tízparancsolat: Ne HAZUDJ!!!
nemhazudok, én télleg nem masztizok. a párom megad nekem mindent, akkor és ott ahol akarom.
irigykedtek, mi?:D hülye barmoooook..:D:D
masztizzatok csak..:D
"nemhazudok, én télleg nem masztizok. a párom megad nekem mindent, akkor és ott ahol akarom.
irigykedtek, mi?:D hülye barmoooook..:D:D
masztizzatok csak..:D"
Ja, és gondolom 13-14 éves korodban is volt aki teljesen kielégitett.... A kérdés nem csak a mai időre vonatkozott, hanem általában!Azért ez nagy külömbség!!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!