Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem bírják a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírják a pasik befogni a szájukat, ha megkapnak egy csajt?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy... És akkor most leírom konkrétan, mi az én bajom...

Elég sok barátom, haverom van és közülük sokan ismerik is egymást... Na most... Én az egyik sráccal lefeküdtem. És? Muszáj volt ezt elmondania mindenkinek? Kicsit zavar a dolog, hogy mindenki tudja... Nem beszélnek róla (legalábbis előttem nem), meg természetesen nem tartanak ribancnak sem, mert haverok, meg évek óta ismertem az illetőt, szóval nem csak úgy fejest ugrottunk a dologba...

NA mindegy.

A lényeg, hogy miért nem bírják magukban tartani? HM?

20/L

2009. júl. 21. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Mert férfiak!!!!

Egyiktol sem reméld, hogy magában tartja!

2009. júl. 21. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
De ne ám.. ;-D
2009. júl. 21. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert tuti hogy jó csaj vagy és ez 1 elismerés neki hogy az övé lehettél.
2009. júl. 21. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
mert el kell vele dicsekedniük. egyébként ha tudnák hogy a nők szerint ez az egyik legkevésbé férfias és leginkább visszataszító, gyerekes dolog, akkor biztosan kevesebben csinálnák:)
2009. júl. 21. 23:25
 5/8 Thurston ***** válasza:
Azért ne általánostístunk, ha lehet.
2009. júl. 21. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
+1 trófea...
2009. júl. 22. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne is. Én sem meséltem el még egy esetet sem. Vagyis a személy pontos nevét és adatait sosem adtam ki, vagy amiből következtetni lehetne. :P
2009. júl. 22. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:
viszont az én volt pasim elmondta ugyanúgy,és utána még tagadta is,nagyon szar volt,hogy szinte mindenki megtudta. meg el tudom képzelni a pasiknál azt a hangnemet,hogy na megvolt? vagy meghúztad a kiscsajt,stbstb..16L
2009. júl. 22. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!